Šta je novo?

Annoying problem sa F1 Challenge

thunderchase

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
620
Kad se (napokon) učita trka, onaj "baner" na vrhu počne da treperi, i ne vide se tasteri u dnu ekrana, nego moram da "trefim". Takođe, ako u toku treninga pritisnem ESC, cela slika počne da treperi i opet ne vidim ništa u dnu ekrana, gde se inače nalaze tasteri za "car setup" i npr. "exit". Nije mi frka da stiskam redom dok ne nađem pravi, ali to počinje da me nervira. Tražio sam neki patch, ali nisam našao ništa. Na ATI-jevom sajtu, u "fixed in this driver" sekciji ne postoji ništa u vezi sa ovom igrom, tako da sam od skidanja tog drajvera odustao.

Je l' neko kadar pomoći?

Ne bi trebalo da je do drajvera, meni radi na ATI-ju sasvim normalno.

Slican problem se javljao na GTR-u u nekoj prvoj varijanti kada je osnovni sistemski font windowsa bio podesen na bilo sta drugo osim normal, pa proveri to ( u display properties/appearance ). Pokusaj i menjanje 16 bit/32bit boje. Ako ni to ne pomogne i ako te ne mrzi da skidas sa net-a, postoji alternativni dizajn svih menija, mozda bi njihova instalacija pomogla...

Ne vredi. Menjao sam boje, font je oduvek bio na normal, ali neće. Videću oko tih menija...

Hvala.

Rešio sam problem. Možda je neko slutio - problem je bio u ATI-jevom Control Panelu: kad je instaliran, ima problema, a kad ga uninstaliram - radi k'o Singerica. Dođe mi da pređem na GeForce! (pu, pu, zlu ne trebalo :) )...

:confused: :confused: Koji ATI i koji drajver ? Kao sto rekoh, sa 9700Pro i bilo kojim drajverom nemam nikakvih problema, cak je sa 3.8 resen i problem znacajnog pada frame rate-a sa ukljucenim AA koji se javljao u F1C...sada leti i sa 4x AA. :p

Gigabyte Maya ATI Radeon 9000 Pro. Drajver je 3.8. Pričam ti o Control Panelu, koji jedini zeza. Sam drajver je OK, ali ta suluda aplikacija pravi probleme. Gde nameštaš AA?

Nazad
Vrh Dno