Šta je novo?

[ANN] Syscoin - Business on the Blockchain - Presale Started!

omnik

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
855
Zanimljiv koncept... presales u toku a stoje iza veliki igrači (Moolah).

https://bitcointalk.org/index.php?topic=587080.0

Ja sam investirao (naravno samo ono što ću lako da prežalim).
Vredi pogledati.

Do sada je investirano nešto preko 500BTC-a.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Wolong navodno kupio 250btc-a vredan ipo.

Ograničili su 0.1-25BTC-a min-max investicija po transakciji.
Naravno to nikoga ne sprečava da investira više ali je smaranje sa više wallet-a.

CIm sam procitao wolong bice to epic scam
On je na 3. mestu znakova da si totalan pocetnik u crypto svetu :D

1. The withdrawal fee at your exchange is more than your holdings there.
2. You want to be able to put all your crypto in one basket or exhange to simplify things.
3. You follow Wolong and use his advice.
4. People you follow on Twitter post things like this...“is anyone here a lil guy just getting started in altcoins? do i have any followers with a balance below 1btc?” He only gets 4 responses out of 2300 followers. Meanwhile your total crypto holdings have reached 0.1 Bitcoin and you're excited about it! (BTW, Follow @CryptoCobain - It'll help decrease your cryptocoin learning curve).
5. Joining a twitter P&D group cost more than you have in all your crypto accounts. Combined!
6. You've managed to lose money in 90% of the free pumps that you've participated in.
7. You consider yourself a miner because you've got .46 GHS on CEX.io
8. You think the sky is falling when Bitcoin's price drops more than 20% in a day
9. You celebrate after making 1000 satoshis on a trade!
10. Still can't figure out how to sync most of your wallets.
11. You still vote, like, follow, retweet and post for any crypto giveaway to get 500 satoshis.
12. You write “satoshis” to describe the value of a coin in Bitcoin, unsure if that's the correct way to convey the amount.

Lopovcina najveca u kripto svetu..u koji coin on umesa prste bezi glavnom bez obzira ..i tih 250 BTCa je sigurno laz da samo pali masu.
Nema sta da li je laz ili nije...neko je u ekspresnom roku kupio ipo za 250btc-a sto se moze videti na stranici za ipo. Ko je sta je ne zanima me, samo prenosim ono sto sam cuo.

Ja sam ulozio 0.5BTC pa šta bude. Realno priča me ne zanima već samo da istresem sa profitom.
Ovo mi je bio mesec ulaganja :)
PBMining ugovor, Syscoin, SJCX, hiljade i hiljade sati iznajmljenih rigova... ponestaje mi BTC-a pa ako neko želi da proda da mi se javi :d.

Ovaj biznis sa novim coinima i dalje cepa i pored milion drugih coina..uzese 1500 BTCa kao dobar dan na neko obecanje ..to je skoro milion $ para..neverovatno..

Launch je kasnio oko 2-3h, izgubili su hype koji se napravio, ali coin je izasao i kolko tolko sve funkcionise solidno. Ja sam debelo investirao u ovaj coin i uspeo sam da uhvatim spike na mintpalu na 0.00002984 tako da mi je laknulo. Za sada novcici menjaju ruke i manje vise cena je oko presale cene. Videcemo ovih dana, nema sumnje da ce coin imati veliki volumen. 300000 je prodato.

Edit : Problemi oko novcanika i nekih funkcija u njemu..

Poslednja izmena:
Svaka čast, ja nisam uspeo da sinhronizujem wallet prvih sat vremena, pa nisam uhvatio spike, kontam da je sad najbolje sačekati prvi ozbiljniji pump i da prilagode novčanik. Nisam investirao previše novca tako da mogu sebi da dozvolim da rizikujem, mada ni sadašnja cena nije loša, 30% zarade u odnosu na IPO.

kolike su bile IPO cene, ovo ce padati jos pa onda ide gore!

Early Bird Price: 0.00000465 BTC/SYS
Early Bird Timeframe: Ends July 26th at 12:00pm PST OR 465 BTC

Regular Price: 0.00000518 BTC/SYS
Presale closing date: August 16th at 12:00pm PST OR 1035 BTC

Scam nije, neozbiljno jeste, gube poverenje investitora koji masovno izlaze iz price. Coin je forkovan, rade na fixu trenutno. Moolah im nije dao 1500btc vec samo 250btc za buy support na mintpalu. Momci su vratili tih 250btc moolahu da upravlja sa buy supportom. Brzopleto je sve odradjeno iako su 4 meseca radili na tome. *** ja verujem u pozitivan ishod ali sta god da bude igramo se....

Wallet je obavezan za presale kupce. U njega se importovao keypair za novcice koji su ljudi kupili. Tako da sa broken walletom ljudi nisu mogli da prebace na menjacnicu da bi prodali pre nego sto je fijasko krenuo.

Ja prebacio na mintpal bez problema jutros

I izašao sam iz Sys-a bez zarade/gubitka... sa trenutnim kretanjem BTC-a više mi znači da držim BTC ili FIAT

Ja drzim jos uvek oko 3,5mil, pomirio sam se i da ih prodam za 100satoshija. Rizikujem i gledam da kroz klackalice u ceni nadomestim kolko tolko uzlozeno. Sva sreca pa sam u prvom naletu prodao na samom peaku dobar deo, inace ne bih rizikovao bas ovoliko. Zanimljiv coin, veliki potencijal, puno FUDa, developeri mentoli, investitori besni . Idealni uslovi za tradeovanje taktikom "divlji zapad" :D

Da, vidim da mu je cena pala ispod ipo cene, video sam i da je bio fork, ali nisam stigo da ispratim sva desavanja a i dalje mi deluje kao interesantna investicija pa pitam :)

Bila su vec 2 hardforka, vecers je treci. Novcic ima potencijala ali moze i da umre... Moolah je stao iza njih, isplacivace im novac od presale-a na 6 meseci odlozeno :D . Volumen je mali jer vecina presale kupaca ceka, a svi ljudi koji su hteli da izadju su izasli. Sve u svemu cena ce otici gore ili dole, ostaje nam da vidimo...

Kakve reči mudrosti - cena će otići gore ili dole :)

Mnoge valute stagniraju, ne znam sto ti je cudno sto sam ovo rekao. U bilo kom pravcu da ode cena moze da se zaradjuje.

Nazad
Vrh Dno