Šta je novo?

Anketa za zainteresovane za ucenje osnova programiranja/java skripta

savior

Cenjen
Učlanjen(a)
19.07.2011
Poena
170
Pozdrav svima.
Ukratko o meni, bavim se programiranjem, pa recimo 10 godina, radeci za domace i strane kompanije.
Posto je programiranje dosta popularna tema ovde, zeleo bih da okacim link ankete, ukoliko je neko zainteresovan da pocne da uci osnove programiranja, i java skript, uz moju pomoc.
Generalna ideja bi bila da napravim od toga kurs, ali bih voleo pre toga da nadjem do 2-3 osobe koje bi bili "test" kandidati.
Ideja je da kandidati dobiju odredjene materijale koji su dostupni na internetu, prolaze kroz njih delom samostalno, delom uz moju pomoc(online). Tempo bi podesili po vasem dostupnom vremenu..
Moj plan bi bio da za nekih mesec dana(u zavisnosti od vaseg dostupnog vremena) obradimo neke osnove programiranja, posle toga se mozemo dogovoriti i za neke "naprednije" stvari.

Dakle, sa moje strane ne trazim nista osim kandidata koji se spreman da se posveti tome x sati nedeljeno, po dogovoru. Ja dobijam to da imam test kandidate, i znanje koje mogu da iskoristim za unapredjenje potencijalnog kursa. Sva pitanja pitajte slobodno

Ukoliko znate nekoga ko je zainteresovan, slobodno prosledite link. I nadam se da je ovaj tip posta dozvoljen. Hvala svima.

https://docs.google.com/forms/d/e/1...-Yj8TC9wlSVxqEQssp4wwkjg/viewform?usp=sf_link

Super stvar,mozes da okacis i post na jednoj drustvenoj mresi,da je ne reklamiram sad :) ima grupe vezane samo za IT i tamo ces sigurno naci kandidate. Jel ti je ideja samo javascript ili prelazis jos nesto?

@savior Jel ima neko vreme do kada se mora prijaviti? Ja intezivno razmišljam o tome da krenem da učim programiranje (iako mi je 38god)...i da li bi uopšte radio sa ljudima u tom dobu?

Znam ljude koji su sa 45+ krenuli, sto ne bi mogao?

Ja punim 38 ove godine :) bitna je volja,cak mislim da vise cene ljude koji sad krecu nego nekog klinca od 20g. Inace i ja sam skoro poceo tako da sam fresh u trazenju posla.

Nazad
Vrh Dno