Šta je novo?

Anketa Telekoma

dedamrsoje

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
815
"Akcija ažuriranja baze fizickih lica
Preduzece za telekomunikacije "Telekom Srbija" a.d, obaveštava telefonske pretplatnike, da je u cilju ažuriranja baze podataka pretplatnika - fizickih lica, pokrenuta akcija prikupljanja podataka o jedinstvenom maticnom broju gradjana. Gradjani se mole da popune poseban obrazac koji ce dobiti uz telefonski racun za februar 2003. godine, i da ga, zajedno sa fotokopijom licne karte, dostave na naznacenu adresu."

Sta mislite o ovoj "akciji" o trosku pretplatnika

:cuss:

Da, da, dobio sa i ja!
Zaista genijalno! Znaci ja treba da im posaljem o svom trosku preporucenim pismom ili licno dostavim Na adresu Novopazarska 37 ili Bul Kralja Aleksandra 84, sa fotokopijom licne karte. Pa jesu li oni normalni?! Sta jos treba? Uzorak krvi i urina?!!
A i da su ovo napravili normalno (o svom trosku, jer baza nije moja nego njihova) ne bi im poslao! Prvo nek mi obezbede noralnu telefonsku liniju, pa onda mozemo da razgovaramo. Veza mi je pucala tri puta samo tokom pisanja ovog replya.
Bas da vidim kako ce da me nateraju...

Da se ja :hump: , posaljem, pa se to zagubi, pa opet :hump: ...
A sta je bilo sa tom njihovom bazom ?!
Pa dobili su sve podatke kad se uvodio telefon....
To je izgleda fora za one koji nisu u mogucnosti da prevedu telefon na sebe, pa se vodi i dalje na starog vlasnika, pa bi Telekom izgleda da im oduzme telefon kad vec nisu bili dovoljno savesni da se sami prijave ctp;
Sram ih bilo...
Ma preosto mi se :butt: i :<> od Telekoma i njihovih genijalnih ideja.
:cuss:

Bagra belosvetska !

uf...ctp;

To je fora jos iz Mobtela, mene su zvali par puta, bez blama na mobilni, doduse vrlo ljubazno, i ja sam uvek rekao, OK poslacu, ali im naravno nikada nisam poslao....

Isto vazi i za telekom.....

Mogu samo da sanjaju....

Ako im trebaju podaci, neka dođu po njih.

Šta, nemaju toliko ljudi, nemaju vremena?
Onda nema ni podataka. :D

balsa je napisao(la):
Ako im trebaju podaci, neka dođu po njih.

Šta, nemaju toliko ljudi, nemaju vremena?
Onda nema ni podataka. :D

To je jedna od najvecih mana na nasim prostorima - kada ce vec jednom da nauce da cene tudje vreme. Ako hoce da neko potrosi malo vremena zezajuci se s tim njihovim idejama, neka to uredno i plate.

Predlazem adminima da se otvori jos jedna soba koja bi se zvala "Pohvale" Telekomu.
Stvarno, samo zatrpavamo ovu sobu koja bi trebalo da nam koristi za pomoc u koriscenju i ovo malo net-a sto imamo. Svi znamo kakav nam je provajder fixne telefonije (vise mi je muka i ime da im pomenem) i to smo mnogo puta ovde rekli i recima a i slikovito.
Dajte neke korisne savete, linkove i sl.

Naravno, da neko ne shvati da ja ovde sad branim "T" i od mene ce dobiti kitu (cveca, ide 8.3.). Ustvari, jos bi bolja fora bila da im svi posaljemo netacne podatke pa nek se :hump: sa svojom bazom koju hoce da naprave o nasem trosku.

Pobogu ljudi sta ce njima moj maticni broj ? Zar to nije pravo privatnosti. Ne zelim i nedam, a narocito NE telekomu ! Nedam im ni ako bi dosli po njega. Mislim da je ovo pitanje sa stanovista ljudskih prava veoma krupno. Sta ce telekomu baza podatak sa MATICNIM brojevima. Nisam paranoican, ali niciji podaci ne treba da se nalaze kod svake "dzudze". Otkud ja znam sta ce oni sa njima? Zloupotreeba? Pa na neki nacin mozda i to. Ne poopunjavajte te listice, bacajte, otimajte od komsija, savetujte ljude da ih ne popunjavaju.

I ja sam dobio gore pomenuti papir
Papir je izuzetno kvalitetan, bele
boje. Dobro upija i prianja, dimenzija
19x10 cm prilagodljiv svakoj ruci
posto je papir veoma fine strukture
postize mnogo bolje rezultate cak
i od najskupljeg troslojnog tolet papira
a uz to je i dzabe
moja preporuka je telekom-tolet papir
pozdrav

pseto je napisao(la):
I ja sam dobio gore pomenuti papir
Papir je izuzetno kvalitetan, bele
boje. Dobro upija i prianja, dimenzija
19x10 cm prilagodljiv svakoj ruci
posto je papir veoma fine strukture
postize mnogo bolje rezultate cak
i od najskupljeg troslojnog tolet papira
a uz to je i dzabe
moja preporuka je telekom-tolet papir
pozdrav
Jedini je problem sto je malo sledovanje valjda cemo dobiti i sledeceg meseca:p

dedamrsoje je napisao(la):
Jedini je problem sto je malo sledovanje valjda cemo dobiti i sledeceg meseca:p

Jes' cuo ti za reciklazu? :D

luka.l je napisao(la):

Ili za drugu stranu?! :D :D :D

"Telekom guz-papir, 100% celuloza, dvostrana upotreba" :beat:

A onda ga tako popunjen :butt: ispostaviti na navedenu adresu.

luka.l je napisao(la):
A jesil' ti čuo da ne valja koristiti reciklirani papir u te svrhe, već isključivo od čiste celuloze? :d Očigledno ne pratiš reklame za perfeks. :beat:

P.S. A jel' se negde kaže šta ako im ne dostavimo? Mislim, ne mogu da verujem da su to zamislili kao dobrovoljnu akciju. :beat:

magick je napisao(la):
A jesil' ti čuo da ne valja koristiti reciklirani papir u te svrhe, već isključivo od čiste celuloze? :d Očigledno ne pratiš reklame za perfeks. :beat:

P.S. A jel' se negde kaže šta ako im ne dostavimo? Mislim, ne mogu da verujem da su to zamislili kao dobrovoljnu akciju. :beat:

Juče je na TV-u bilo o tome. Kontaktiralu su MUP zbog ugrožavanja privatnosti, a MUP kaže da nema ugrožavanja jer davanje podataka nije obavezno i neće biti konsekvenci zbog nedavanja informacija.

Pa zar Telekom vec nema te informacije kod sebe u bazi?
Svako ko ima telefon, kada je sklapao ugovor upisao je sve te podatke, maticni broj, broj licne karte... ,jedino sto im je malo glup nacin za azuriranje baze, al' ajde. Te iste podatke imaju i EPS, Mobtel... cak i j<piiip>i GSP, tako da to i nije neko krsenje privatnosti, pogotovu sto je na dobrovoljnoj bazi, sto znaci da ko hoce da popuni hoce, ko nece, nece i gotovo.

ZoNi je napisao(la):
da, ali je nepotrebno uznemiravanje... :cuss:

I trosak: te fotokopiraj licnu kartu, te kupi kovertu, te kupi markicu, te lizni markicu, te ti ispadne markica, te kupi jos jednu markicu, te ponovo lizni markicu, te ti suv jezik, te kupi flasicu "Prolom vode", te opet lizni markicu... :eye: :shock: :hump:

outlaw je napisao(la):
I trosak: te fotokopiraj licnu kartu, te kupi kovertu, te kupi markicu, te lizni markicu, te ti ispadne markica, te kupi jos jednu markicu, te ponovo lizni markicu, te ti suv jezik, te kupi flasicu "Prolom vode", te opet lizni markicu... :eye: :shock: :hump:
A posle silnog lizanja bi moglo da ti padne na pamet da bi mogao Telekom malo da ;)

Pa jel' niko nije ukapirao: photokopije + the next elections (tri tacke, itd)

Nazad
Vrh Dno