Osecam da moram da povucem preporuku za Hunter x Hunter - iako me je prvih dvadesetak epizoda privuklo i uizvao sam tu negde do 80. epizode (iako sve manje i manje) posle me uopste nije ni zanimalo sta se desava - mislim da se i autor pogubio sa pricom koja se u sustini svela na sviranje falusnim simbolima :d Tako da dobar pocetak ali se slobodno moze preskociti jer ostavlja gorak ukus od polovine pa nadalje.
koji arc te je smorio?
Chimera Ant - Nemam nista protiv filozofije, retrospekcije i naracije - ali sto je mnogo mnogo je. A i likovi koji su se do tad mukotrpno razvijali behu zaboravljeni (a naizgled i zaboravise sve sto su do tad naucili) i postadose manji od makovog zrna. Nekako mi se cinilo da to vise nije onaj Anime koji sam poceo da gledam, ni priblizno.
Meni je na listi za gledanje u Netflixu, odgledao sam prvu epizodu i stao.Ja trenutno gledam Mushishi, i uzivam.
Meni je na listi za gledanje u Netflixu, odgledao sam prvu epizodu i stao.
Bas malo anime ima na netflixu.
Jel ima neki fazon da moze da se gleda nesto preko kissnetwork? Meni plex plugin ne radi par meseci od kada su poceli da kriptuju strimove po korisniku.
Ja trenutno gledam Hikaru no Go i oduševljen sam. Odgledao sam 25 epizoda za manje od 3 dana. Ko bi rekao da će anime o klincu koji igra kineski šah da bude tako zarazan. Svaka preporuka..
Pa odgledao sam...@Yojinbo ma imas na rutrackeru (opet ja s njim ) neku 720p verziju 44gb
Verovatno nema kvalitetnije verzije.
Sto se tice LOGHa, cekam da na animeoverdoseu urade prevod za njega, mada covek koji to radi zeli da bude sto kvalitetnije uradjen prevod, pa ide to dosta polako, a i ima dosta epizoda, pa cu se izgleda nacekati, ako pre toga ne odgledam sa eng subom.
@Dimco ti si lud :d
Zezam se, ali moras odgledati Monster, brate, garantujem da se neces razocarati. Mada, ukusi su razliciti, mozda se tebi nece svidjati. krastavac, ima ljudi kojima je i Naruto najbolji anime ikada :d
Haime no Ippo Manga je odlicna, lep primerak toalet humora i ima dobrih fajtova, jedna od prvih koje sam citao, stao sam tamo negde oko 500tog chaptera.
Kuroko no basuke Mangu nisam mogao citati, kako mi je bila genericka u odnosu na slam dunk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari