Šta je novo?

Anidees AI6

Chinaski

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
10.03.2005
Poena
795
slucajno naleteh na ovog proizvodjaca. razmisljam da uzmem novo kuciste pa sam se pitao da li ga je mozda neko nabavio ili ima bilo kakvog iskustva sa njime. kuciste ima sve sto mi je potrebno, skladnog je dizajna a crni bruseni aluminujum dodaje dozu elegancije. jedina uslovno receno mana je sto dolazi samo sa jednim 120mm fanom.

http://anidees.com/en/products.html

sta kazete? nemojte da mi preporucujere Define jer mi se ovo vise svidja :)

Meni bruka izgleda :)

Video sam jos pre nesto vremena review na G3D i jos negde, dobre je kritike dobilo. Ima tu sasvim solidno brusenog aluminijuma, a i deluje dobro sklepano. Gledam npr. ovu sliku, ivice i zavrsna obrada super izgledaju. Mozda je malo jaca cena (a opet, mozda i vredi ?) sudeci da bi najverovatnije trebalo dokupiti jos po koji fan.

P.S valjda je oznaka "AI6" tj. "AI-6".

Ma ovo za fanove i nije mana, desava se da kuciste dodje sa prosecnim ventovima. Bolje da dodje bez ijednog a da smanje cenu za 10e. :D
Kuciste je masivno, 11.5 kila, znaci da je celik debeo. :)

Cobane kupi kuciste da vidimo iz prve ruke kakvo je. :D

ispravljeno. ocigledno je rec o mladom proizvodjacu koji ima samo vaj model sa silent i windowed varijacijama na temu. ulazi u najuzi izbor kada zamenim masinu :) a fan ko fan, da ima 2 komada ni bih pomisljao da ih menjam.

Ma ovo za fanove i nije mana, desava se da kuciste dodje sa prosecnim ventovima. Bolje da dodje bez ijednog a da smanje cenu za 10e. :D

Sto se i mene licno tice skroz bih se slozio :)

Najvise bi voleo da kuciste dodje bez ijednog, pa da je na meni izbor sta cu da stavim (iovako sam kod svakog kucista skoro svaki i zamenio sa nekim po mom ukusu). Mada ovo kuciste ima jacu cenu i bez tih fanova :D

I od mene podrska za ovaj model, pa ako padne, javi da li je u praksi i uzivo ovako dobar kao i na slikama. Ovako gledano sto se neke elegancije i zavrsne obrade tice, skroz moze da konkurise nekom Corsair-u i slicnim.

Nazad
Vrh Dno