Šta je novo?

Angry video game nerd

tip ima vrlo urednu kolekciju Nintendo i Atari konzola i ketridza.

Najbolji mu je "Bible games" video , al ima i drugih

Neverovatno kako je ovo nezastupljeno na forumu, a smatram da je lik urnebesan. Vrhunska zabava za old school igrače :).
Pretražih forum, kad ono samo ova tema, a očekivao sam neku temu u clubbingu na xy strana. Kakvih sve stvari tamo ima, ovo bi trebalo biti u sticky :D kao primer 100% pure IT & Fun combo.
Inače verujem da mnogo ljudi zna za ovo, al žao mi onih koji propuštaju :).
Nego za već postojeće ljubitelje ove produkcije, rešio sam da osvežim ovu temu jer sam juče otkrio da postoji i igra,
pa ko ne zna - preporuka. Zove se "The Angry Video Game Nerd's - Angry Video Game".
Umro sam od smeha...

za Atari Jaguar mu je extra recenzija :D :D

http://screwattack.com/videos/AVGN-Jaguar-Part-2

sacekajte deo o igri "Attack of the mutant penguin" - mislim da je ovo i za njega bilo previse... :D

a joj, koji showprogram :D ... "fireballs from his dick or flaming vagina" :D :D (Kasumi Ninja)

////

"Ovo je mozda najgora igra koju sam video u zivotu" - GENIJALNO! :D

Poslednja izmena:
Lik je lud, gledao sam ga još prošle ili preprošle godine, omiljena mi recenzija "Bible adventures" il tako nešto:p

Lik je lud, gledao sam ga još prošle ili preprošle godine, omiljena mi recenzija "Bible adventures" il tako nešto:p

Bible games review,Ono kad kaze "For some reason i can't stop saying "baby Moses..." A ceo taj video je
urnebes

Poslednja izmena:
Zbog njegovog opisa Castlevania IV na snes sam uzeo da je igram, a sad mi dodje da razbijem sve oko sebe kad poginem na onim lusterima :)

10x! Nuclear! ;)

Auuuuu, super stvar, nisam znao za to

Nazad
Vrh Dno