Šta je novo?

Android za tinejdžerku?

kibicer

Čuven
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
885
Molim vas da mi pomoižgnete u izboru, slabo se snalazim u trenutnoj ponudi.
Dakle, Android za tinejdžerku, budžet oko 150eur
Da ima obe kamere
Da ima što viši OS, po mogućstvu 6
Dovoljno RAMA-a
Izmenjiva baterija

Ne bih kupovao kod provajdera, ali ni to ne isključujem. Hvala!

Teško će to ići sa izmenjivom baterijom.
Mislim, većina je lako izmenjiva ali ne sa jednim klikom već uz lako dostupan alat.

Ako odustaneš od lako izmenjive baterije:
Xiaomi Redmi 3 ili Xiaomi Mi4c.
Takodje, ako nadješ negde nov huawei p8 lite je vrlo lep telefon za tinejdžerku a uklapa se u cenovni rang.

Svakako dajem prednost Xiaomi telefonima jer se lakše menja i jeftinije i lakše nalazi rezervna baterija pošto je akcenat na tome.

Poslednja izmena:
Još jedan glas z Xiaomi Mi4c. Za te pare nema bolje.

Lg g2 ili g3,idu do 5.1.1 cini mi se.Sto se tice baterije,mozes uzeti power bank.Po meni lg g2,koji radi prilicno fluidno na 5.1 sistemu i neku externu bateriju uzmes,to ce taman izaci do 150 evra.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Puno hvala svima.
Pof izmenjivom baterijom ne mislim na dnevno menjanje zbog duže autonomije, već da se zameni kada lapacitet značajno padne. Tako da Xiaomi Mi4c dolazi u obzir.
Zog ličnih loših iskustava sa Lg, ne bih ga
Prodavnice (Beograd) pretražujem na mobilnisvet . com ili ima još koji sajt?

Samsung J5, ne znam kakva je prica sa tim xiaomi, ali znam da na neke moraju neki global romovi da se flesuju da bi imao pristup play prodavnici, ne verujem da bi zenska osoba bila odusevljena time

Dobar je j5. Mi4c i r3 su bolji izbor, medjutim za nekog ko nece da se zeza sa fleshovanjem i sl. j5 je odlican. Ja sam sestri preporucio j5 i nije pogresila. Lepo radi iako je tw tezak, a ima samo 1.5giga rama, kamera ok. Baterija odlicna. Njoj drzi 2,5-3dana uz upotrebu fb, vibera, instagrama. +lep telefon, onako zenski.

Dobar je j5. Mi4c i r3 su bolji izbor, medjutim za nekog ko nece da se zeza sa fleshovanjem i sl. j5 je odlican. Ja sam sestri preporucio j5 i nije pogresila. Lepo radi iako je tw tezak, a ima samo 1.5giga rama, kamera ok. Baterija odlicna. Njoj drzi 2,5-3dana uz upotrebu fb, vibera, instagrama. +lep telefon, onako zenski.

Сложићу се за Ј5.
Сестра и другарица узеле и скроз су задовољне.

Dugo koristim Samsunge, i sve dalje sam od njih. Zar nije bolje nexus 5x nego J5? Oba preko 200?
Nemam iskustva sa Meizu telefonima, ali imam sa flešovanjem. Gde se dolazi do ROMa koji treba flešovati? XDA?
Ima li ovde na forumu tema za Mi4c, ne nalazim je?

Poslednja izmena:
Nexus je vise za ljude koji ocekuju dobar sw na telefonu i nije za svakoga. Za nji bi Samsung definitivno bio bolji izbor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno