Definitivno,rade na tome vec neko vreme.Mene od danas zeza, sa baferovanjem i puštanjem klipova. Sigurno je Gugl nešto menjao ponovo.
Meni nestala grupa koja je bila posvecena Revancedu,gde se skidale nove verzije..I to sam primetio sigurno pre 6-7 dana...Niti je mogu pronaci u pretrazi..Izgleda da se izbrisao kanal..Isto. Vidim u telegram grupi gde skidam apk da mnogi imaju problem. Verovatno se mora cekati fix
Ja skidam ovdeMeni nestala grupa koja je bila posvecena Revancedu,gde se skidale nove verzije..I to sam primetio sigurno pre 6-7 dana...Niti je mogu pronaci u pretrazi..Izgleda da se izbrisao kanal..
Meni R:Extended poslednja verzija 19.16.39 radi odlično.I kod mene problem sa baferovanjem na latest revanced. U smislu, Učitava ceo klip, i tek onda pusti. Posle toga je preskakanje na delove klipa izuzetno brzo, zato što je ceo klip već učitan.
The issue occurs on YouTube accounts, selected by YouTube and as time passes, more accounts will be affected. If your account is affected, you may be lucky with another account
Nije do verzije nego do google naloga
Na 2 tel mi isti nalog radi u Revanced, na trećem baferuje. Tu sam stavio drugi nalog, radilo 3 dana i stativa. Sad ubacio treći nalog koji nikad ne koristim na kompu, pa da vidimo.Zna li se razlog ovome?
Nisam probao Shorts kad su klipovi baferovali, ali sa novim patch-em radi sve ako ti nešto znači.Pre 8h se pojavio novi patch za revanced koji rešava problem sa puštanjem klipova. Oni koji imaju problema neka probaju da pečuju opet pa jave jel radi (ista verzija YT se pečuje).
P.S. Ako ima nekog kome nisu radili samo Shorts (krene na sekund i stopira se) neka javi jel mu radi nova verzija.
- Da znam da li da se cimam da istaliram drugu koji ima taj problem ili ne.
Ako nisi juče odradio patch, onda neće. Moraš ponovno, juče je izašla ispravka.Синоћ направим нови Гугл налог и све радило лепо до малопре, џабе сам се обрадовао. Последњи ревансед и микроГ. Неће уопште да учитава клипове.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari