Šta je novo?

Kućna multimedija Android TV za 300-400e

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

acivi_nik

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poena
300
Odavno ne pratim, poslednji tv koji sam na brzinu kupio je Philips 50” The One 2021 sa androidom i radi razbija.
Sada mi treba nesto obicnije, manje dijagonale, oko 40”, ali obavezno android zbog SmartTube i Stremio.
Ima li nesto za budzet 300-400e (plafon), ali sa funkcionalnim androidom (ne kao jeftini fox vox i ostalo smece koje bolje da nije smart nego sto jeste).
Iskljucio bih opciju koriscenja dodatnih boxova, koristim vec na nekim mestima Fire stick, ali ovde treba iskljucivo i samo TV, bez dodatnih uredjaja

Hisense ima 42" Full HD modele sa Android TV-om. oznake im se završavaju na A

🤔 nema ih više na zvaničnom sajtu. ima 32-jka HD Ready

Preporuka, u toj jeftinijoj kategoriji, za Tesla televizore. Solidno im radi android/google tv, a u toj dijagonoli se cene se kreću od 200 do 250 evra u domaćim prodavnicama

узео другар скоро за родитеље, 50 инча верзију. требало би да је ТЦЛ оем. одушевљен.

Hvala na preporukama. Zanimljiv mi je ovaj iz poslednjeg predloga.
Kada sam prvi put pogledao na eponudi, cini mi se da je pisalo u jednoj radnji 2+3god garancije, sada ne mogu da nadjem to nikako, sve je sa dve godine :D

Nazad
Vrh Dno