Šta je novo?

Android TV - USD/HDD Corrupted

Učlanjen(a)
10.12.2016
Poena
205
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 5900X + Phanteks PH14
Matična ploča
Msi Tomahawk B450
RAM
4X8 GB Corsair Vengeance
GPU
RTX 4070 Super Gigabyte Gaming OC
Storage
256GB M.2 Samsung + 1 TB SSD Samsung
Zvuk
Edifier R2000DB + Lucya DAC + Qed Profile 1
PSU
Corsair RM850X White
Kućište
NZXT Source 530
Monitor
LG 34GN850
Miš & tastatura
Corsair K70 MK 2 + Sabre Mouse
Laptop
MacBook Air M2
Mobilni telefon
Xiaomi 14 White - 512GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Problem sa učitavanjem bilo kod USB-a ili eksternog HDD-a na android TV. Moj model konkretno je SHARP 70DN5, ali vidim da se dosta ljudi po forumima žali na taj problem uglavnom na Android TVu. Kada god ubacim USB ili eksterni HDD izbaci istu grešku: "USB device is corrupted" i da je "safe ejected". Pokušao sam sa svim vrstama formatiranja exfat i ntfs (i MBR i GPT) i nijedna solucija nije radila, FAT32 radi, ali ne vredi jer se na tako formatiran drajv ne može ubaciti neki malo jači rip. Ima li neko da je pronašao rešenje?

Inače pokušao sam sa 4 eksterna HDDa i 2 USB-a i 2.0 i 3.0 kao i sve ulaze na TVu. Čak imam i nastavak i povezao sam dodatno napajanje da daje struju HDD-ovima ako je to kojim slučajem problem, ali nije uspelo...

nem iskustva sa tim modelom al neki glupav android box pre jedno 4-5 godina, jedino što je radilo za masivne 7-8 GB ripove na 2.5" HDD sa USB 2.0 je bio MBR & ext4 i sve mora da je u root diska, nix folder. nisam siguran da non-rooted androidi podržavaju ext2/4 za removable storage, al eto probaj.

nedugo nakon toga se prešlo na Plex i nikad više igranje sa kopiraj vamo-tamo.

Vrh Dno