KODI + Real Debrid i Umbrella addon.Зависи на који начин гледаш. Скидаш на екстерни диск/флеш, гледаш торент преко кодија...?
KODI + Real Debrid i Umbrella addon.
Mada je isto i kada pustam sa USB flasha. Probao sam VLC, Nova, MX, Just Player...
Ne znam da li je box-a ili do playera...
nema hardversku podršku za VC-1, prema ovomeS905X3
Ma ja jos uvek imam 1080p TV.Шта је у питању од филмова када нема напреднијих видео кодека од VC-1? Или ти сматраш да је BR Remux најквалитетнији у VC-1?
verzija Bluetooth-a, minimum je 5.2 😁Баш ме занима шта је овом мана.
Ništa, taj box nije sertifikovan. Prve verzije aplikacije su radile lepo (mislim na period od prelaska na HBO MAX), posle su nešto "sredili" pa se dešava to što se dešava. Ako nađeš negde stare verzije aplikacije, verovatno će raditi neka od prvih par verzija. Važi za poslednji oficijelni firmware koji se može skinuti sa beelink sajta.Ubi me glupostPrijatelj mi donio svoj box da ga malo sredim. Beelink GT-King. Nema šanse da pokrenem HBO, ustvari pokrene film i zaledi nakon 3 sek. Ima li neko neku ideju šta raditi.
Jaaaaao fokuseeeeeБаш ме занима шта је овом мана.
Ne podrzava AFR (bar do izlaska Androida TV 12)?Баш ме занима шта је овом мана.
Daljinski nema numeričke tastere?За UGOOS X4Q EXTRA нашли сте мане. Баш ме занима шта је овом мана.
A da probas Aidan rom ili Slimbox?Ubi me glupostPrijatelj mi donio svoj box da ga malo sredim. Beelink GT-King. Nema šanse da pokrenem HBO, ustvari pokrene film i zaledi nakon 3 sek. Ima li neko neku ideju šta raditi.