Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi)

renne

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2007
Poena
515
Moja oprema  
Laptop
HP Omen 16.1
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra
Pametni uređaji
Samsung GW 42
Pristup internetu
  1. Optički internet
Može, da.

Djolekg

Cenjen
Učlanjen(a)
10.12.2019
Poena
145
Šta da se uzme za aplikacije eon,supernova,hbo max,kodi...?
Mi box S ili mi stick 4k?Ili je isto,pa da gledam cenu?

TapaTapa2000

Poznat
Učlanjen(a)
05.01.2019
Poena
45
Pozdrav za ekipu, zna li neko mozda kako na Mecool M8S PRO L instalirati Netflix aplikaciju? Izbacuje grešku pri pokretanju Ui-800-3.
Verovatno kasno vidim poruku, nadam se da si do sada rešio. Ako nisi i ako si poručio preko Alija, možeš da tražiš prodavcu da ti pošalje verziju koja radi (ne radi verzija iz Google Store-a).

Druga opcija je da mi pišeš pa da ti pošaljem verziju koja je radila meni (otkazao sam NetFlix pa ne znam da li i dalje radi).

Pozdrav

Tony022

Zapažen
Učlanjen(a)
25.12.2021
Poena
11
Ljudi na koji način da gledam preko XIaomi Mi boxa S EON tv ali da bude poput mobilne aplikacije bez aktivacionog koda? postoji li šansa? Kupio ga a nisam znao da se smart boxovi kategorišu posebno u tv paketima...:/

offline71

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2010
Poena
245
Trebao si da kupiš box sa običnim androidom a mi box ima android tv, mada je sad kasno za to :(
Hmm ima u jednoj od tema modovana koja radi, ali nema šanse da se sad setim u kojoj.

razor1900

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2002
Poena
630
Ljudi na koji način da gledam preko XIaomi Mi boxa S EON tv ali da bude poput mobilne aplikacije bez aktivacionog koda? postoji li šansa? Kupio ga a nisam znao da se smart boxovi kategorišu posebno u tv paketima...:/
Postoji modovana verzija (negde na forumu je bio link) za mobilmi koja radi na Mi box S-u ali tad ti treba miš da je kontrolišeš.

zikapavlovic

Poznat
Učlanjen(a)
09.02.2021
Poena
25
Treba mi savet, procitao sam vase postove ali se i dalje dvoumim izmedju Mi Sticka 4K i Fire Sticka 4K. Koristio bi se za Plex, Youtube, TiviMate i sl.
Vidim da Mi Stick ima problema sa zvukom i pregrevanjem, Fire sa reklamama i nedostatkom Playstora itd. Hvala unapred.
Pozdrav

TwistedMind

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2009
Poena
455
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5-13600KF & Noctua NH-D15S chromax.black
Matična ploča
Asus TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4
RAM
Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2 x 16GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 Memory Kit - Black
GPU
ASRock RX 6700 XT Challenger Pro 12GB OC
Storage
1TB Samsung 990 PRO NVMe M.2 SSD
Zvuk
FiiO K7 + HiFiMan Sundara, Soundpeats H1 TWS
PSU
Cooler Master V750
Kućište
Cooler Master Storm Trooper
Monitor
2x ASUS MG279Q
Miš & tastatura
Logitech G502 LIGHTSPEED & Ajazz K680T
Ostale periferije
Playstation 5
Mobilni telefon
Lenovo Z5
Pametni uređaji
Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS
Pristup internetu
  1. Optički internet
Treba mi savet, procitao sam vase postove ali se i dalje dvoumim izmedju Mi Sticka 4K i Fire Sticka 4K. Koristio bi se za Plex, Youtube, TiviMate i sl.
Vidim da Mi Stick ima problema sa zvukom i pregrevanjem, Fire sa reklamama i nedostatkom Playstora itd. Hvala unapred.
Pozdrav
Xiaomi nema problem sa pregrevanjem. Zvuk mozda bude resen u nekom update, ali trenutno jeste problem na visokim rezolucijama.
aftv nema playstore, ali uz malo truda dobijes sve iste app. Imas korak vise, ali moze da se zavrsi. Reklame opet zahtevaju malo truda uz drugi launcher recimo. Ja sam uradio debloat i sponsored traka je iskljucena pa se to ne vidi.
Ako bi poredio sa ftv 4k MAX modelom, onda je to lak izbor.

Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
225
Sta koristite za komunikaciju smart box-a i telefona?
Imam mi stick 4k i kako da saljem fajlove na njega sa telefonom ili racunarom?

Planiram da mu nakacim tastaturu i mis ali dok to ne uradim treba mi neko resenje...

Juce pokusavam da ubacim iptv liniju u tivu i odlepim u kucanju sa daljinskim.
Jos sto su one http adrese na racunaru radjene copy/paste i sve.je radilo super,sad kad kucam to rucno nesto nece.
Svaki savet je dobrodosao.

scylla

Slavan
Učlanjen(a)
27.03.2013
Poena
295
Jos sto su one http adrese na racunaru radjene copy/paste i sve.je radilo super,sad kad kucam to rucno nesto nece.
Koristi Android Remote (ili neku drugi remote) aplikaciju i mozes ponovo raditi copy/paste da se ne mucis sa rucnim unosom linkova.

Mladjo40

Poznat
Učlanjen(a)
30.05.2021
Poena
35

Planiram da mu nakacim tastaturu i mis ali dok to ne uradim treba mi neko resenje...

Za prebacivanje fajlova između telefona i stika instaliraj aplikaciju send files to tv (ima je googl prodavnici) na oba uređaja,uređaji moraju biti povezani na istu mrežu

Antara

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2016
Poena
235
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen x3800 & Noctua l9a
Matična ploča
Gigabyte x570 pro wifi itx
RAM
G. Skill Trident 3600 16GB
GPU
Gigabyte 2070s
Storage
2 m.2 nvme + 2x4TB HDD
PSU
Corsair sf750 platinum
Kućište
Lian Li a4-h2o
Monitor
LG UltraGear 34GP83A-B
Miš & tastatura
Razer Orochi v2 & Logitech mx keys mini
Mobilni telefon
Samsung Z flip 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet

Običan file explorer imaš raznih. Lično koristim Solid explorer, mada imaš Total commander, Miexplorer, itd. Nikad lakše. Povežeš i cloud koje imaš i sve na jednom mestu.

psaras

Čuven
Učlanjen(a)
04.04.2005
Poena
525
Objasnio ti je Mladjo 2 posta iznad, tako što su i telefon i stick nakačeni na isti ruter. Ni ne znam tačno kako se zove opcija, "remote nešto", znam da sam sa file manager + aplikacijom lako prebacio fajlove sa telefona na firestick.

Antara

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2016
Poena
235
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen x3800 & Noctua l9a
Matična ploča
Gigabyte x570 pro wifi itx
RAM
G. Skill Trident 3600 16GB
GPU
Gigabyte 2070s
Storage
2 m.2 nvme + 2x4TB HDD
PSU
Corsair sf750 platinum
Kućište
Lian Li a4-h2o
Monitor
LG UltraGear 34GP83A-B
Miš & tastatura
Razer Orochi v2 & Logitech mx keys mini
Mobilni telefon
Samsung Z flip 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ljudi ala komplikujete sa dodatnim aplikacijama bez razloga🤦. Podrazumeva se da su na istoj mreži uređaji. Sad, nemam mi stick pa ne znam kako to ide kod njega, ali je to ATV11 OS tako da bi trebalo da bude isto kao i na Shield. Naravno, instaliraj file manager na boxu i telefonu. Već sam ovde postavaljao screenshot kako to izgleda. Procunjaj malo unazad.

Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
225
Kako se zove aplikacija za supernovu koja bi mogla da se instalira na mi stick 4k?
Kad kucam u prodovnici iliazi mi par opcija,sta je zvanicno?

Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
225
Za android TV nema ona aplikacija youtube vanched kao za telefon?
Da li ima nesto slicno bez reklama ali da mogu da se ulogujem u moj nalog?

dalt1

Zapažen
Učlanjen(a)
25.04.2022
Poena
5
Android TV

SmartTubeNext (STN)​

Instaliraš

Downloader by AFTVnews​

I ukucaš kutt.it/stn_beta i nema više reklama,radi odlično.

Stock

Slavan
Učlanjen(a)
07.09.2018
Poena
435
Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
225
Kako se lepo uklopilo uz mi stick 4k Hbo max,Eon,Supernova,OTT navigator,Smart tube... Steta sto su ubacili ovako moderan daljinski sa par dugmica,boleo bih da je malo kompleksiniji sa brojevima,na supernovi sam naucio brojeve kanala napamet i ovde sad ne moze da se kucka broj.

Da li postoji neki nacin da su ubaci neki live wallpaper na pocetni ekran za android TV?
Namestio sam da imam samo par aplikacija na pocetnom ekranu,bez oni sugestija za tube i slicno,izgleda bas lepo kad je prosto,ali kad bi pozadina mogla malo da se ukrasi!

Vrh Dno