TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 365
aaaand here we go again….
Ako je rootovan,rutovan onda Skyshowtime neće da radi.Imam neki kineski projektor koji ima Android tv 11 sistem. Sve aplikacije koje sam probao rade,MAX,Kodi,EON. Jedino Skyshowtime neće, kada uđem u aplikaciju normalno se ulogujem ali čim pustim bilo koji sadržaj zavrti se par sekundi onaj kružić i ništa vrati me u meni aplikacije. Ne izbacuje mi nikakvu grešku.
Može i obični infrared ja sam kupio. Pisali smo o tome ovde. Onaj sa ljubičastim krugom radi normalno.Mora USB, batalio sam BT.
Ok hvala nego nisam ovde nasao mnogo o ovom Strong modelu pa zato pitao, naći ćuŠta će drugi da ti kaže? Vidiš karakteristike od svih tih i odabereš šta ti treba. U tvom piitanju ne znamo ništa na šta bi se ta iskustva odnosila. Lepote boxa, memorije, funkcionalnosti, verzijom androida, snage za koju svrhu bi se koristio, itd itd a ne samo preporuka. I ako onda sam ne možeš odlučiti ko će da odlučuje drugi neko. Uz to za mi i shaomi imaš posebne teme pa čitaj ko ih hvali a ko kudi.
Jao,,, jesam... Hvala!! javljam ishod.Pa probaj AOSP verziju Slimboxa za taj box i onda bi trebalo da moze mobilna verzija Eon apk , ti si vrv ATV Slimbox ubacio
Ma jok. ubacen aosp... tesko njesra.. nije vredno ovih zivaca. Ako neko hoce nek unese adresu da mu poklonim, da ga sad ne bih razbio...Jao,,, jesam... Hvala!! javljam ishod.
Ovakvi komentari su "najbolji",boks je ****** zato što ne može da instalira mobilnu verziju aplikacije.Dosta ljudi čita ovu temu,steći će pogrešan utisak...Ma jok. ubacen aosp... tesko njesra.. nije vredno ovih zivaca. Ako neko hoce nek unese adresu da mu poklonim, da ga sad ne bih razbio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari