Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Imam neki kineski projektor koji ima Android tv 11 sistem. Sve aplikacije koje sam probao rade,MAX,Kodi,EON. Jedino Skyshowtime neće, kada uđem u aplikaciju normalno se ulogujem ali čim pustim bilo koji sadržaj zavrti se par sekundi onaj kružić i ništa vrati me u meni aplikacije. Ne izbacuje mi nikakvu grešku.
Ako je rootovan,rutovan onda Skyshowtime neće da radi.

Imam problem sa Vontar G10S povezan preko BT na X2. Naime, kao da se uspava BT i onda mu treba nekoliko sekundi da se probudi, što čini uređaj beskorisnim preko BT veze.

Probao sam na Slimbox 11.21, 11.25, 11.26, svuda se isto ponaša.

Da dižem ruke ili ima nade?

Mene je tako zezao Eon daljinac. Na kraju digao ruke odneo box u selo da radu sa njegovim daljincem

Imaju svi oni i IR, a dobio sam IR uz X2, nego mi je ideja bila da sklonim box iz vidokruga, a dobro dođe i airmouse.

Udobnije svakako kad ne moraš da nišaniš daljinskim u boks.

Neka iskustva, preporuka Strong leap S3 , il ok ili Mi box druga generacija, ili Xiaomi 2

Šta će drugi da ti kaže? Vidiš karakteristike od svih tih i odabereš šta ti treba. U tvom piitanju ne znamo ništa na šta bi se ta iskustva odnosila. Lepote boxa, memorije, funkcionalnosti, verzijom androida, snage za koju svrhu bi se koristio, itd itd a ne samo preporuka. I ako onda sam ne možeš odlučiti ko će da odlučuje drugi neko. Uz to za mi i shaomi imaš posebne teme pa čitaj ko ih hvali a ko kudi.

Šta će drugi da ti kaže? Vidiš karakteristike od svih tih i odabereš šta ti treba. U tvom piitanju ne znamo ništa na šta bi se ta iskustva odnosila. Lepote boxa, memorije, funkcionalnosti, verzijom androida, snage za koju svrhu bi se koristio, itd itd a ne samo preporuka. I ako onda sam ne možeš odlučiti ko će da odlučuje drugi neko. Uz to za mi i shaomi imaš posebne teme pa čitaj ko ih hvali a ko kudi.
Ok hvala nego nisam ovde nasao mnogo o ovom Strong modelu pa zato pitao, naći ću

J

Ja još oplakujem pok TX92 radio ko singerica -eh-

Znam da je glupo pitanje dal se neko bavio popravkom boksova?

Шта да поправиш и колико то да неко наплати? То се баш никоме не исплати.
S912 јесте БИО својевремено одличан чипсет, али га је време прегазило. Данас барем може да се купи свакаквих боксева до 50 евра. Када кажем свакаквих, мислим и на S905W2 и на S905Y4, а може се наћи и S905X4. Говорим о Кини, наравно.

• Like
Reagovanja: Bon
Ma znam pričamo neobavezno. Realno nisam baš zadovoljan mada ok nisam ni flašovao Vontara. Imam i HK1 i A95 onaj sa w2 čipom.
Kodi mi dosta vrti ono working. To je tanix baš glatko radio. Klikneš on otvori pa udarip back on otvori.
A ovi boksovi.. Mladost mi prođe dok se odvrti ;)
Moguće i da je do ovih novih android verzija. Sigurno uzimaju više resursa. Sam sistem verovatno guta. Bzvz

Ако си натрпао коди којечиме или неки захтеван скин, онда није ни чудо што тако ради. Ја користим класичан конфлуенс, имам 2 адона FEN и UMBRELLA и раде без грешке. На било ком боксу.
Али за коди постоји тема, па да нам не буду овде обрисани коментари овде.

• Like
Reagovanja: Bon
Xonfluence ali prešaltaću realno kako izgleda mi ne znači mnogo. Nemam mnogo addona par iptv addona titlovi... Gledam sa fleške. E da crkla mi je relativno nova SD 32gb nije s Alija bila. Da li i koliko fleške i SD mogu da utiču na to. Manje više stalno je ubodena neka fleška. Gledam tako štagod Kodijem. Skinem pa ubodem u box pa na Kodiju. Na SD su bili neki romovi za igranje. Sa SD nisam ništa gledao.

jel se može podesiti nekako na smarttube da mi bude normalan algoritam tj predlozi ili kako se to već kaže, na početnoj strani

Ja sam postavio chanells da bude boot to section pa mi tako odmah otvara samo kanale na koje sam pretplaćen...

Zdravo ljudi! prvi put se javljam... I zesce sam iznerviran, izvinjavam se :) Kupio vontar W2, cekao mesec i po dana da dodje, platio i carinu, potrosio 700 sati da procitam na forumu sve da nebih dosadjivao-laik sam sto se ovih stvari tice, uspeo da mu ubacim slimbox prema uputstvu, i na kraju, kada sam pokusao da instaliram EON mobilnu apk, kaze da nije podrzana, gde sam pogresio. Evo 5-tu rakiju pijem o_O

Pa probaj AOSP verziju Slimboxa za taj box i onda bi trebalo da moze mobilna verzija Eon apk , ti si vrv ATV Slimbox ubacio

Radi Vontar kao sat (cak i ima isti) :)

Ubaci mu TiviMate, nadji neku listu i to je to.

Lose se vidi, mrzi me da ustajem pa zumiram.

Prilozi

• 20240613_144919.jpg
    20240613_144919.jpg
    212 KB · Pregleda: 92
Ја узео два комада и раде одлично. Један је код детета у соби на 7-8 метара од рутера и пола метра дебелог зида и вајфај ради без проблема иако му је то мана. Проток нисам мерио јер тивимејт ради савршено зашта му је и била намема.

Kad smo kod Vontara, stigao pre neki dan, ubačen slimbox, sve probane aplikacije rade dobro.

Zanima me postoji li način gledanja n1 kanala pored supernovinih, bez plaćanja eona van mreže? Pretpostavljam da je jedna od solucija da u temi o razmenama slotova razmenim sn kod od move smart za eon, ali kako onda gledati sn kanale na boxu?

ili tražiti neku iptv listu?

N1 има јавно објављене стримове који раде већ пар година. Можете се јавити на ПП. Додуше, само 720х576.

Nazad
Vrh Dno