Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

ccc...ja sam nasao kasnije po netu,modele koji zvanicno imaju Dual Proc....ali moguce da samo imaju istu kutiju....hmmm zanimljivo je da je lik,prilicno sturo i reklamirao taj Box....bruka....sad bas gledam ,vise ga nema na KP,moguce da si bas ti kupio....:)***....

Poslednja izmena:
Ma satro tako mu prodali... nezna on nista... bla bla... Nasao sam ga preko kupujem-prodajem...
Taj je :)

http://www.httbuy.com/mini-a10-android-tv-box-android-4.0-wifi-hdmi-micro-sd-card.html

Ovo je najpribliznije sto sam nasao... Kako sam video, ima mnogo modela, tako da sam dobro i prosao :p

Ganjao bi ga, da nisam zadovoljan malisanom. Radi preko 24h, a nije se ni zagrejao... Na wirelessu mi je, signal
je extra... Sve sto sam probao da pustam, pusta savrseno... Cak i oni fajlovi koji su mucili stari Asus oPlay...
Daljinski je mucan za koriscenje, ali je dobar kada gledas nesto, pa da pojacas/smanjis ton, ili da pauziras, i ponovo pustis :D
Radi i paljenje/gasenje preko daljinca... taman da ne moras ustajati :p

Mis i tastaturu je video iz prve. USB kamericu ne vidi (za skype, jedina mana za sada).
Prvo sam mu promenio lancer, i sve radi mnogo brze i tecnije... Igre nisam probao (iskreno mi i ne trebaju), ali sve od programa
sto sam mu stavio, radi savrseno...

Drago mi je da si zadovoljan,ako je za utehu......za kamericu sam citao ,da nece mnogi modeli bas svaku da vide.....navodno ova radi na skoro svim....'HD kamera logitec c270'....(nisam proveravao)zato sam i narucio onaj model sto vec ima u sebi kameru:)
pozdrav

Kimins,ako mene pitas.....ovaj ispod....
http://www.geekbuying.com/item/US-P...n-Camera-Mic-RJ45-HDMI-3-5mm-Jack-314770.html
1iyc6q.png

Jel upoređivao neko ovaj GeekBuying sa dx.com? Jesu cene iste?

Za ovaj sam ukapirao da nema.

Pogledao sam par stvari što imaju i jedni i drugi i cene su identične u cent.

kako se ubacuju strimovi na tablet i koji plejer je ok za gledanje live strimova nesto kao vlc ili simple tv na kompu

Бирај: Dice player, Archos, MX player, BS player.

do sad za predhodna dva modela,koje sam imao u zadnjih 2 godine,nisam placao nista sem one sume koja je napisana....

Kojem ono beše od ovih dvoglavih (a la usb stick) android uređaja wi-fi radi besprekorno? Uslov je da ima na dx.

A sto rizikovati kad kod nas sa daljinskim,dve godine garancije i stabilnim wifi-jem imas droid monster/uhost2 za oko 80 eur?
Masinica radi super,bez ikakvih problema.
Zar je tih 20-tak eura razlike u ceni vredno tolikog rizika po svim osnovama?
Pozz

Nije mi ni palo na pamet da kod nas nešto može biti povoljnije :) Ima smisla.
Neki konkretan predlog gde i koji uzeti?
Može i na PM

Mada, ako se već daje 80+ €, zar nije onda bolje dodati još malo pa kupiti neki jeftini tablet sa HDMI izlazom? Koja je prednost android plejera nad tabletom?

Poslednja izmena:
Nije, jer tablet je tablet i njega ćeš i tako koristiti. Kada ga spojiš na tv rade oba ekrana sve vreme, trošiš bateriju a ako ga priključiš na punjač onda uništavaš bateriju. Ipak, moj redosled kupovine bi bio (telefon) tablet pa tek onda ovakav uređaj.

Nisam previše u toku sa ovim sokoćalima, gledao sam malo po temi. Devojka treba da uzme nešto roditeljima, pa me interesuje koja bi bila mana ovog uređaja:
http://dx.com/p/ug802-i8-air-mouse-...ogle-tv-player-w-1gb-ram-4gb-rom-black-205067

Koliko vidim upada u cifru koja se ne carini, ima air mouse, deluje mi sve ok, ako sam dobro shvatio jedini problem bi mogao biti ako wifi radi nestabilno?

Najbolje ako su stariji ljudi u pitanju da ima kupis nesto sto ima klasican daljinski i koji je jednostavan za upotrebu. A to je apple TV2. Ovim uredjajima je mana sto moras koristiti miša. Meni je to jako neprikladno.

Ovo deluje idealno (ima za 2800), mada moji matorci koriste Airmouse bez problema.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1367410127323.jpg
    uploadfromtaptalk1367410127323.jpg
    52.9 KB · Pregleda: 266
Koliko vidim upada u cifru koja se ne carini, ima air mouse, deluje mi sve ok, ako sam dobro shvatio jedini problem bi mogao biti ako wifi radi nestabilno?

Racunaj da se od pre neki dan na svu robu placa PDV, nebitno da li kosta 1 ili 100Eur, pa i to ubaci u racunicu. I dalje neki paketi prolaze bez poreza, ali izvesno je da se sve oporezuje :/

Da li je neko probao da kaci web kameru na mk808b zbog Skaype i kakva su iskustva,radi li uopste? koju kameru... Ili je neko probao Viber na istom uredjaju? Sory ako je malo off:)

Da li je neko probao da kaci web kameru na mk808b zbog Skaype i kakva su iskustva,radi li uopste? koju kameru... Ili je neko probao Viber na istom uredjaju? Sory ako je malo off:)

Logi c270 radi na Mk808b, slika je bila muljava i rotirana za 90stepeni, ali samo sam probao par minuta sa stock dobijenim skajpom - taj mk prodajem, pa stoji u kutiji...

Ljudi, jel neko probao ovo
Deluje jako dobro na osnovu hardvera, pa me zanima kakav je u realnom radu ako ga je neko probao.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno