Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Kad ste se raspisali i malo otisli van teme da i ja pitam da li neko koristi Eon daljinac na android boxu A95X F3 slim , probao sam dva daljinca jedan je i nov sa najnovijim update ......33.07. poveze se i radi sve normalno jedno 30min i onda se diskonektuje daljinac i nece vise da se poveze nego mora unpair/pair i tako unedogled , da li neko zna mozda ima li leka ili je def. bluetooth od boxa los i tako je kako je
Cekam sa Alija BPR1S Plus with Gyro i G20s pro al se oteglo i ko zna kad ce da stigne pa sam probao sa novim Eon daljincem posto se sa starim to desavalo sto sam opisao i nisam bio siguran koji mu je update ali evo i sa novim isto

Poslednja izmena:
Javi kad bude da je odgledamo. Moj je danas stigo u Niš, do petka će valjda biti kod mene, ako je dobar naručujem još jedan kom.

По реду вожње иде ми бокс (не нови), па онда транспид.
Али није искључено да буде "летећих" измена 😁

Добро је да има гомила ИПТВ листи па може да се тестира ;)

Poslednja izmena:
Box je odličan ali kada se flešuje sa novim Rom update i kada se stavi nov lančer tipa FLauncher. Ko ne zna da flešuje putem PC i USB kabla bolje da ga izbegne.

Poslednja izmena:
Kako resavate nedostatak Chromecast funkcije na tim transpeedovima? Meni je ovo veliki nedostatak jer zahteva jos jedan uredjaj, Chromecast u hdmi

Na njima ima mirror cast i slične kopije

Ali ta funkcija nije ni potrebna na punokrvnom androidu gde bukvalno sve može što i tvoj telefon sa koga castujes.

Tako da to jednostavno to što bi uradio na telefonu možeš da uradiš direktno na boxu

Pa da, to ima smisla.
Mozda jedino ne mozes da gledas Netflix u fhd ili 4k?
To svakako ne možeš na nesertifikovanom uređaju.
Oni koji to kupuju to biraju zbog benefita punog android OS a ne benefita netflixa koji i onako ima krš produkciju.
Aha, ali dobijes i malware out of the box 🤣

Nisam čitao tekst, ali sumnjam da ovde neko od nas kupuje allwinner čipset, samo amlogic💪

Da, ok vidim da ima vise varijanti chipseta.
Kazi mi jos, je l ima opciju da setujes display na 50Hz ili eventualno dynamic refresh rate pa da na osnovu sadrzaja prebacuje automatski?

Edit: nasao na prethodnoj strani, radi na 50hz

Poslednja izmena:
Stigao danas Transpeed, malo se odužio put, trebo je da stigne 20.4. Priključio i radi, ali je na njemu chrome u mobilnoj verziji, nije ko na računaru, može li se to promeniti. Pokušao sam u podešavanju i verziju sajta za računar ali nije to to.
Daljinski zeza, izgleda da ima signal kao i daljinski od sbb D3mini boxa, i kada komandujem Transpeed boxom on sve pobrka na sbb-ovom boxu, pa kada koristim Transpeed ovaj sbb-ov gasim. A i planirao sam da kupim onaj miš daljinski i rešiće se problem a i boxom će se lakše manipulisati.

Stigao mi novi Mi stik, sa namjenom da na spratu nize se mogu gledati tv kanali (iz regiona), za starije osobe. Postoji wifi .
Ako uzmem u obzir da ove iptv liste nisu stabilne preko Kodija, koje bi to rjesenje bilo za gledanje tv kanala da radi stabilno i user friendly, pa i da se placa neka pretplate.

(Ne znam jel u pravom dijelu pitanje nisam znao gdje staviti ako nije moje izvinjenje)

Stigao mi novi Mi stik, sa namjenom da na spratu nize se mogu gledati tv kanali (iz regiona), za starije osobe. Postoji wifi .
Ako uzmem u obzir da ove iptv liste nisu stabilne preko Kodija, koje bi to rjesenje bilo za gledanje tv kanala da radi stabilno i user friendly, pa i da se placa neka pretplate.

(Ne znam jel u pravom dijelu pitanje nisam znao gdje staviti ako nije moje izvinjenje)
OTT Navigator sam podesio mojima i uspesno ga koriste.

Pretpostavljam da će forumski kolega da nam u nekom od videa otkloni dileme oko IPTV lista, kao što nam je priuštio i tutorijal za Kodi posle koga je, valjda, svima jasno šta treba da se radi prilikom instalacije i izbora osnovnih addona.

Do tada, evo njegovog poslednjeg predstavljanja boksa:

Pretpostavljam da će forumski kolega da nam u nekom od videa otkloni dileme oko IPTV lista, kao što nam je priuštio i tutorijal za Kodi posle koga je, valjda, svima jasno šta treba da se radi prilikom instalacije i izbora osnovnih addona.

Do tada, evo njegovog poslednjeg predstavljanja boksa:

Може, само немам појма шта треба да отклоним од дилема 😁

Ako to ne zna, šta je IPTV i kako funkcioniše, i pored malih milion objašnjenja i listi na netu, kao i opisa, onda nikakvo objašnjenje mu tu neće pomoći. To bi bilo samo gubljenje vremena.

Може, само немам појма шта треба да отклоним од дилема 😁

SickMF je u pravu, to su sve dobre teme za IPTV.

Da sam imao nekoga da mi u klipu objasni, ne bih ovde danima skakao po glavama ljudima, između ostalih i tebi, i imao grižu savesti da remetim nečiji mir bezbrojnim pitanjima. Pri tome, moram da napomenem da sve što sam saznaop o IPTV kao mogućnosti, saznao sam ovde, i na tome sam veoma zahvalan.

Takođe, ako objaviš taj video na način na koji si obradio Kodi, svaki budući korisnik IPTV paketa znaće barem kako da počne, a ne da se vrti u lavirintu mogućnosti. Naročito jer takvih klipova na jeziku koji razumeju svi u regionu - nema.

Ili ih ja barem nisam video.

Nazad
Vrh Dno