- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
E pa imaniti ima ziroskop
E pa imaniti ima ziroskop
😂😂😂😂😂😂😂😂Ali ta funkcija nije ni potrebna na punokrvnom androidu gde bukvalno sve može što i tvoj telefon sa koga castujes.
To svakako ne možeš na nesertifikovanom uređaju.Pa da, to ima smisla.
Mozda jedino ne mozes da gledas Netflix u fhd ili 4k?
Aha, ali dobijes i malware out of the box 🤣
Da upravu si, znači to je to, hvala.Pa naravno da nije chrome kao na računaru🤭
To je android nije Windows racunar
Nasao na drugoj temi.Probaj da nabudzis![]()
Instaliraj TV Bro browser, UI je prilagođen radu sa daljinskim.Da upravu si, znači to je to, hvala.
OTT Navigator sam podesio mojima i uspesno ga koriste.Stigao mi novi Mi stik, sa namjenom da na spratu nize se mogu gledati tv kanali (iz regiona), za starije osobe. Postoji wifi .
Ako uzmem u obzir da ove iptv liste nisu stabilne preko Kodija, koje bi to rjesenje bilo za gledanje tv kanala da radi stabilno i user friendly, pa i da se placa neka pretplate.
(Ne znam jel u pravom dijelu pitanje nisam znao gdje staviti ako nije moje izvinjenje)
Pretpostavljam da će forumski kolega da nam u nekom od videa otkloni dileme oko IPTV lista, kao što nam je priuštio i tutorijal za Kodi posle koga je, valjda, svima jasno šta treba da se radi prilikom instalacije i izbora osnovnih addona.
Do tada, evo njegovog poslednjeg predstavljanja boksa:
Може, само немам појма шта треба да отклоним од дилема 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari