j.babic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.12.2010
- Poena
- 240
Spremi hiljadarkuJe li ko platio pdv i koliko?
Spremi hiljadarkuJe li ko platio pdv i koliko?
Različiti potrebe, različiti pogledi.
Da mi neko ponudi po istoj ceni full android box ili atv box ( Mi Box ili ekvivalent) izabrao bih atv box.
Da je android box upola cene atv boxa - izabrao bih atv box!
Zašto? Zato što neću ništa više nego što mi treba da koristim . Ne treba mi ništa što treba da mi komplikuje život i da svako malo prčkam nešto i štelujem.
Pored računara, laptopa, tableta i telefona samo mi još sve to isto treba i na tv-u?
Hoću da se opustim i koristim, ne želim ništa više od toga.
Hoću reći, ima nas koji imamo drugačije potrebe i nema smisla ubeđivati kako je bolje ono što nekom drugom više odgovara.
Meni je atv box mnogo bolja varijanta od android boxa ( probao jednom i ćao). Nikog ne ubeđujem da je atv bolji ali valjda znam šta je meni bolje i šta meni više odgovara.
Juce me je zvao drug, zamalo je polomio laptop od besa, krenuo sa kodijem. Naravno bez predznanja, pa se upleo kao pile u kucinama . Adonovi, podesavanja titlova, nekoliko onih programcica koji su potrebni. Uglavnom kodi je malo specifican softver i treba malo odgledati nekoliko snimaka bar za podesavanje osnovnih stvari. A te zablude oko free gledanja tv- a su vec konstanta. Kada sam mu rekao da to ne moze bez neke placene ili neke solidne free liste preko mac-a, uzvratio mi je da ja u stvari pojma nemam i da ne zna sta sam radio preko godinu dana sa tim kodijem kada nisam cuo za cuvene bulid-ove [emoji23]....Хммммм.
Занимљиво је како добар број људи замишља да ће куповином андроид бокса решити бесплатно гледање ИПТВ-а као и филмова и серија, а без икаквог основног предзнања како шта функционише.
Послато са Nova 5T
Spremi hiljadarku
Jel bi hteo neko, ko koristi Mi box, da novopečenog vlasnika posavetuje šta je neophodno instalirati i odakle za:
- gledanje filmova i serija online sa prevodom
-gledanje filmova i fotografija i slušanje muzike sa prikačenog externog hdda
- gledanje tv programa ( možda Orion tv? )
-igrice me ne zanimaju
Kodi bih izbegao ako je ikako moguće, želim nešto jednostavnije ako može.
Pozdrav,
Jel bi hteo neko, ko koristi Mi box, da novopečenog vlasnika posavetuje šta je neophodno instalirati i odakle za:
- gledanje filmova i serija online sa prevodom
-gledanje filmova i fotografija i slušanje muzike sa prikačenog externog hdda
- gledanje tv programa ( možda Orion tv? )
-igrice me ne zanimaju
Kodi bih izbegao ako je ikako moguće, želim nešto jednostavnije ako može.
Pozdrav,
Tako i radim ali nece.
Testirao sam da li ulazi u recovery pritiskom reset dugmeta i ukljucivanjem napajanja i to radi.
Ali usb burning tool ga ne prepoznaje.
Tanix tx9s, amlogic 912.
Znaci tebi su naplatili carinu skoro 1000 din za tanix...Nesto ispod 900din, ali dao toliko postaru.
Procenili na 35 dolara, a lepo pise prava cena na kutiji, 26.99 dolara.
Nasao se neki pametnjakovic na carini ocigledno.
Elem, pokusavam da instaliram alternativni fw ali ne ide.
Instalirao lepo usb burning tool ali ma koliko pokusavao nece da prepozna box.
Probao i windows 7 laptop ali nista.
Imam usb a - usb a muski kabl ali ne ide.
Ima li ko neku ideju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari