Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

pazi kad mi kaže da video format nije podržan. TOSHIBA 49T6863DG SMART. O titlovima da i ne pričam. Čudno, ali je tako.

meni ni desktop racunar nije sposoban da reprodukuje 4k filmove pa cak i YT 4k ne radi kako treba na njemu pa box sve to moze i jos sve vuce kroz mrezu bez ikakvih problema...

A sto se tice reprodukcije na TV isto kao i komp nije uporedivo sa boxom koji je bas namenjen za takvu namenu.

reprodukcija putem TV i kompa je zivo maltretiranje

Poslednja izmena:
pa kada je tako dajte neku preporuku uređaja, nema druge izgleda.
I da nije preterano sa kintom

Možda nekom nije bitno, ali nema wifi na 5ghz, Xiaomi ima, a kablove ne bih da razvlačim.
Just my 2c

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

Čudno da piše da nema kada s912 podržava gigabit LAN i 5ghz

Ili je greška ili je defektan, treba proveriti taj isti model na nekom drugom sajtu

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Za neki kratak period koliko testiram Android Pie na Mi Box S, ne vidim neka poboljšanja po pitanju deinterlacinga.
Doduše nemam Eon, na iptv kanalima kajroni mi izgledaju isto kao pre, a gledanje sporta mi je isto, secka i vide se "senke"
Međutim i dalje ukoliko strimujem preko Tivimate aplikacije uz "amlogic fix" nema nikakvih problema, pogotovo je gledanje sporta tečno i bez problema.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

ok, dakle, da ponovimo, ;) . Ako već mogu sa USB stikom, pretpostavljam da mogu i sa eksternog hard diska poterati filmove sa box-a na TV. jel tako, tako je. Dakle, sa tog hard diska gde su mi filmovi smešteni u direktorijume, sa sve titlom (sub.srt. itd.) mogu po vama sa tim boxom imati ono najosnovnije, gledati film.
Jer mi je iskreno gnjavaža da nešto apdejtujem,krpim i sečem u smislu softwera jer nisam vičan. Filmove skidam sa torrenta, uglavnom su starija izdanja preobučena u novo ruho, približno kvalitetu koji podrazumeva 4K.
I još nešto bih vas zamolio a to je preporuka boxsa iz prodavnica po Beogradu.

Android je 7 vjeruj mi na rec radi ekstra.Kada mu instaliram sve zivo ostane 2gb praznog prostora.Ima gigabitni lan,nema wifi 5 4k filmovi rade kao i youtube ima jos neki promo kupon tako da dodje jos jeftinije.Ja sam prodao Tanixa tx3 s905 x2 i za razliku kupio njega i tendu gigabitni ruter a na njega moze i coreelec tako da prostora koliko hoces ali nije za igrice

Čudno da piše da nema kada s912 podržava gigabit LAN i 5ghz

Ili je greška ili je defektan, treba proveriti taj isti model na nekom drugom sajtu

Cudi te "usteda" jeftiniji wifi chip ,interna memorija 8 gb itd...Samo sto nisam siguran da je android 9 predpostavljam da je 7.1.2

Znači zato košta 30$

Nisam ni ja rekao da je los (to stvarno ne bi znao) vec da zbog te ustede kosta 30$, a 5ghz meni zaista nije narocito ni bitno

Ako hoćeš da izvices iz ovih jeftinih boxova više od 100mbps brzinu neta, moraš da juriš box sa 5ghz wifi-jem

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Pa imaju kabl i gigabitni lan za to

Sto se wifi tice, obavezno je 5ghz,
na 2.4ghz nije preterano upotrebljiv.

Poslednja izmena:
Ako hoćeš da izvices iz ovih jeftinih boxova više od 100mbps brzinu neta, moraš da juriš box sa 5ghz wifi-jem

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Ali da ne zbunjujemo ljude ,potrebno je da imaju dual wifi ruter a isto tako jako je bitna udaljenost rutera tako da lako moze da se desi da radi na 2.4 bolje nego na 5...

@masaj , jedini mi je način kupovine neka naša prodavnica, na pomenute servise nemogu da izađem,(nedostatak pay pal i kartica).
Važno je da je uređaj OK.

Iako me sjajno služi moj magicsee n5, nikad više neću uzeti taj brend jer su na tom n5 modelu uvalili downclockovan s905x. A i softver im je đubre, sreća prodalo se puno pa su developeri atvexperience roma napravili special build za ovaj box, inače bi bio skoro pa neupotrebljiv.

Uradio sam update na mibox u i primetio sam da ne radi cast i glasovna podrška.
Obrisao sam keš i ništa nije pomoglo.
Da li ima resenja ili da ga vratim na fabričko podešavanje?

Ja sam factory reset odmah nakon update, nakon cega radi cast i assistant.

Uradio sam update na mibox u i primetio sam da ne radi cast i glasovna podrška.
Obrisao sam keš i ništa nije pomoglo.
Da li ima resenja ili da ga vratim na fabričko podešavanje?
Factory reset i posle sve radi.Ako imas usb razdelnik izvadi ga posto nece raditi gboard dok je ustekan i neces moci da se zakacis na wifi.Taj bug je prisutan i posle factory reseta

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Kod mene rade glasovne komande ali neće casting.

Što se tiče EON-a, rekao bih da je malo bolja situacija sa frame rate-om... Možda je i placebo efekat. :)

Bolje radi EON ali samo za nijansu bolje, nije to jos onako kako treba...ali sad moze da se gleda neki sport bez problema sa Mi Box-a.

Ja sam zapravo najvise imao problema u Twitch aplikaciji gde su live strimovi i generalno klipovi seckali dosta, pogotovo 60 fps-a, sad radi normalno. Zanimljivo je to sto iz Kodi aplikacije za Twitch nije bilo ovakvih problema ni ranije.

Sto se tice ostalog sve mi je isto, nema razlike posle update-a.

Posle reseta i kod mene radi casting.

EON radi bolje, npr. kajroni ne seckaju ali mi se i dalje čini da na EON boxu radi dosta bolje. Tačnije, da je frame rate bolji.

Nazad
Vrh Dno