AntoniusBlock
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.09.2010
- Poena
- 159
pazi kad mi kaže da video format nije podržan. TOSHIBA 49T6863DG SMART. O titlovima da i ne pričam. Čudno, ali je tako.
pa kada je tako dajte neku preporuku uređaja, nema druge izgleda.
I da nije preterano sa kintom
Ali ima gigabit lan ,jedinp sto ga zeza je 8gb interne memorijeMožda nekom nije bitno, ali nema wifi na 5ghz, Xiaomi ima, a kablove ne bih da razvlačim.
Just my 2c
Послато са Le X820 помоћу Тапатока
Koji android ,vidim pise a9??Preporucujem ti ovaj box jer ga imam
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009329759547.html?wid=1433363
ekstra radi ako ti treba samo za iptv i kodi 4k youtube bolje a jeftinije neces naci e ako ces da igras igrice onda uzmi nesto sa vise rama.
Cudi te "usteda" jeftiniji wifi chip ,interna memorija 8 gb itd...Samo sto nisam siguran da je android 9 predpostavljam da je 7.1.2Čudno da piše da nema kada s912 podržava gigabit LAN i 5ghz
Ili je greška ili je defektan, treba proveriti taj isti model na nekom drugom sajtu
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Znači zato košta 30$
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ako hoćeš da izvices iz ovih jeftinih boxova više od 100mbps brzinu neta, moraš da juriš box sa 5ghz wifi-jem
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Factory reset i posle sve radi.Ako imas usb razdelnik izvadi ga posto nece raditi gboard dok je ustekan i neces moci da se zakacis na wifi.Taj bug je prisutan i posle factory resetaUradio sam update na mibox u i primetio sam da ne radi cast i glasovna podrška.
Obrisao sam keš i ništa nije pomoglo.
Da li ima resenja ili da ga vratim na fabričko podešavanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari