Šta je novo?

Android telefon do 200 evra

nsAce

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
330
Pošto ne pratim tržište telefona već neko vreme potrebna mi je pomoć oko kupovine.

Ono što imam od zahteva:
- Cena: oko 200 evra +- desetak evra
- Ekran: 5,5 inča
- Rezolucija: 1080x1920
- Baterija i kamera da budu pristojne.
- Dual sim

Našao sam Asus Zenfone 3 Laser, koji više manje zadovoljava te zahteve, pa me zanima da li postoji još nešto što bi bilo u toj klasi ili možda još i bolje.

Poslednja izmena:
Xiaomi Mi A1 bi trebalo da ima sve...samo umesto memorijske stavis jos jednu sim karticu i to je to...ali onda vidi da uzmes 64gb verziju, ako ti je 32gb malo... :)

Mi A1

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Gle sad na kraju kad ne kupi A1 :d

Samsung Galaxy J5 2017.. not..

Mj A1 k'o kuca :D
64GB verzija je ~220e, 32GB verzija je 20-30e jeftinija.

Jel Xiaomi na pribliznom nivou kao Huawei sto se tice kvaliteta, pouzdanosti, quality controla i sl.

Nije. Ostani pri Huawei :p

Mislim kad bi nekom preporucivao neki Android, da li mogu da se oslonim na Mi isto kao na Huawei, jer bas hvalite taj MI A1 pa gledam da nije samo zbog toga sto se najbrze rutuje :d

Au. Mi A1 jednoglasno. Da smo tako složni i u drugim stvarima , gde bi nam bio kraj. :D
Nego, gde se može kupiti po toj ceni a da ima bar neku garanciju (KP i slično?). Po radnjama i nije baš ta cena.

Kako nije, imas na Mob svetu par radnji u BG gde je 200..

Mislio sam na ove velike radnje za prodaju računara (od skoro i veš mašina). ;)
Znam da su te mob radnje davale garanciju 3-6 meseci. Ne znam kakva je danas situacija.
A kada se setim koliko sam se izmučio sa onim "super" Alkatelom koji je bio u MTS garanciji, sada duvam i jogurt.

Presesce ti zivot sa bilo cijom garancijom, u nekim slucajevima mozda i najvise kod zvanicnih operatera, tako da jedino gledam da uzimam pouzdane brendove da ne dodje nikad da reklamiranja ako je moguce.. Ja sam dobio koliko se secam 2 god garancije na P9 lite, radnja u Sarajevskoj, poprilicno sam bio zadovoljan uslugom, zvala je vozaca da mi proveri jel imaju telefon, lako je mogla da me iskulira i da kaze da nemaju u radnji..

Apsolutno nema nikakve veze proveren, pouzdan brend ili ne. iPhone ima mrlje od lepka, kinez neki ima mrlje od lepka, razlika u ceni ogromna. Samsung na edge ekranima imao roze linije, problem sa auto focusom. Sve se proizvodi masovno, tako da, nema tu brend puno vaznosti.

Ako bude sve okej u prva 3 meseca, ima da traje i dalje dugo.

А може ли питање зашто пре иде препорука на Mi A1 умјесто на Redmi note 4?
Према спецификацији видим да су хардверски исти, а RN4 има бољу батерију и бољи screen to body ratio, мањи телефон а иста димензија екрана.
Mi A1 има бољу камеру и екран, или само зато што је новији модел?

Ja bih generalno sad već gledao telefone sa midrange čipsetom koji u sebi imaju Cortex A72,73,74,75 jezgra visokih performansi...tipa telefoni sa Snapdragon 652 , 653, 660 i nadolazeći 670, Mediatek Hellio X20, X30...to su telefoni koji će biti u rangu od 200-300 evra, a rade maltene na nivou high end uređaja prethodne generacije

А може ли питање зашто пре иде препорука на Mi A1 умјесто на Redmi note 4?
Према спецификацији видим да су хардверски исти, а RN4 има бољу батерију и бољи screen to body ratio, мањи телефон а иста димензија екрана.
Mi A1 има бољу камеру и екран, или само зато што је новији модел?

Ako ne gresim Mi A1 ima cist Android a Redmi ima MiUI.

Nazad
Vrh Dno