Ne mislim na to. Mislim ,bukvalno, na lag, dok povlačiš prstom, kursor nije u sync-u sa povlačenjem prsta, dok na Gboard ta opcija radi baš kako i treba. Kod mene na EMIUI ,P30Pro , kada povučem prstom ,kursor ne krene odmah, već postoji mala pauza, pa pokret prsta moram da prilagodim toj pauzi, što upotrebu te opcije čini mučnom i neupotrebljivom.Kakav lag imaš? Kod mene radi sasvim okej, ima mala zadrska samo zbog opcije jezika jer se isti menja na levo-desno. Kliknem na trenutak i tek onda levo-desno za kontrolu kursora a ako odmah mrdam onda mi menja jezik...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Futo KeyboardPozdrav.
Treba mi voice-to-text tastatura. Engleski i srpski.
Ne mogu da skinem update za srpski u podesavanjima.
Imam tastaturu SR latin. EN QWERTY.
Potrebni su mi ti znakovi interpunkcije, velika slova, mala slova. Kad kucam kao i preko tastature da bude. Delete, razmak.
Probao sam na EN nesto da kucam sa komandama za question mark i slicno, on otkuca question mark.
Citao sam nesto ovde, ali nisam nasao na to. Mora da postoji? Neki su pisali jos davno da imaju te aplikacije.
Nije bitno koja tastatura samo to da mi obezbedi na srpskom i na engleskom.
Hvala unapred.
Nema tih tastatura na google play. Na forumima vidim da svi tel sa andr 15 imaju taj prob@Ne-Man piši developerima Touchpal na google play, napomeni na kojem telefonu i verziji androida se desilo, popraviće stvar u nekoj od narednih verzija tastature.
Takve stvari se ponekad dese na novoj verziji androida..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari