Šta je novo?

[Android] Spacetracks (domaca aplikacija)

Pogledaj ovde, mozda to moze da se primeni i na Tattoo (kopiranje HTC OpenGL drajvera). Na Galaxy je bio problem sto je default drajver u starijim firmware bio podesen da radi u softverskom modu.

Iako je igra premasila 5000 download-a jos u ponedeljak, evo tek danas vidim na androlibu i zvanicno tu informaciju. Dakle igro, srecan ti jubilej :D

Takodje juce sam instalirao igru na Tattoo i primetio da ide mnogo bolje nego prva verzija koja je stucala do zla boga. Medjutim, to i dalje nije to, cenim da ide ispod 15fps.

Ako neko ima Nexus-a (kUdtiHaEX ti rece da ga imas) voleo bih da proba verziju 1.0.2 da vidi da li radi sve kako treba, bio bih mu veoma zahvalan.

Probao sam je ja na Nexusu upravo.

Stvari su bolje konacno sam uspeo da startujem igru. Navigacija po menijima pomocu kuglice je Sizifov posao, toliko je neprecizno da sam krenuo da nabadam prstima. Dpad deluje kao da ne radi bas najsretnije na Nexusu ili ja nesto radim pogresno ali promeniti pravac sa levo na desno je vrlo zeznuta rabota.

Nisam dugo postovao ovde...

U medjuvremenu su izasla dva apdejta u 2012, sa kojima su ujedno i otklonjeni svi do sada poznati bagovi :eek:panachke

1.0.4 (April 14th)
* Improved controls for tablets with keyboards
* Added support for Android 3.0+ devices
* Added support for SD card install
* Fixed several crashes during game play

1.0.5 (November 11th)
* Fixed crash when working with records

Nazad
Vrh Dno