Tastatura je super skrenuo bih ti paznju samo na 2 stvari da probas da sredis
Kad se upisuje novi kontakt da je za ime i prezime prvo veliko slovo i ima neki trip da kad slucajno pogresis pa kliknes na ekran dok kucas zatreperi znaci dok kucas poruku kad hoces da namestis linijicu gde krece text
Sve pohvale za dosadasnji rad :wave:
Javljam da probas
Elem, upravo sam postavio verziju 2.0 pa evo ukratko sta je sve novo:
* Dodat qwertz layout, sačuvan stari - dugo se cekalo ali eto, dodje i qwertz raspored. Za one sto su se, kako rece jedan lik na marketu "navukli" (kao i ja sam), ostavio sam i stari layout. Sada ukupno postoji 5 mogucih rasporeda tastera
* Zvuk na dodir tastera, dve varijante - efekat zvuka na dodir tastera. Iskopao sam na netu neka dva zvuka, ako imate neke predloge po tom pitanju bacite mi neki zvuk na mail
* Linija sa opcijama: pomeranje kursora po tekstu, instant ћир/lat konverzija - kontrole za mrdanje kursora levo i desno po tekstu kao i kontrola za konverziju iz cirilice u latinicu. Ova konverzija radi za sada sa maksimalno 2000 karaktera.
* Smajli linija pri vrhu tastature, više smajlija - smajlije sam izbacio u gornji deo tastature i dodao jos nekoliko razlicitih. Smejte se
* Ispravljen AOS1.5 bug kod prethodne verzije - hvala svima za dojavu i cubrovicu za stack trace
* Operativni tasteri su povećani - veci enter, space i backspace
Valjda sam sve izmene otkucao?Jedino sto nije menjano jeste deo tastature sa simbolima i onaj mobile layout. Za njega nisam dobio nikakav feedback pa onda nisam ni znao sta da mu radim mada ima prostora za doradu svakako. Treba raditi sutra tako da zavrsavam sa ovim
I naravno, idemo dalje....![]()
Primer ekstenzije..exe
Primer ekstenzije .exe
Mislim da bi trebao pored tvoga posta da postaviš i bar cod:eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari