Šta je novo?

Android sa ziroskopom

Dragon Rider

Slavan
Učlanjen(a)
29.10.2008
Poena
309
Ovo je verovatno jedan od cudnijih zahteva koje je neko ovde postavio.

Vreme doslo da se menja mobilni, a ako jos moze da se uklopi sa malo specificnim zahtevom jos bolje. Dakle, zbog jednog projektica koji planiram da radim (cisto iz hobija i da se nesto nauci usput), treba mi telefon sa ziroskopom (ne samo akcelerometar, vec 3 axis gyro) i kompasom, no njega ima svuda.
Koliko ja znam, gyro imaju sledeci modeli:

LG Optimus 2X
LG Optimus 3D P920
Samsung Nexus S
Samsung Galaxy S2
HTC Sensation

No, uvek dolazi ona stara "kol'ko para tol'ko muzike". Sustina je da je inace novac koji sam spreman da dam za telefon ogranicen na 200 evra (200e + pretplata u nekom postpaid paketu je ok, polovan bih kupio iskljucivo sa garancijom), te uklopiti neki telefon sa ziroskopom u ovo je manje-vise neizvodljivo za sada (sad ce neko da pomisli "ovaj bi da se 'be a da mu ne udje", tako ispada verovatno). No, mozda neko ovde dodje do neke kreativne ideje koja meni ne pada na pamet (mozda ima neki malo jeftiniji ili polovan model sa ziroskopom), nisam bas najupuceniji sto se trzista i cena tice. Dakle, sta ja ovde trazim? Zna li neko jos koje modele koji imaju gyro i sta najmanje kosta od svega toga ?

Sto se ostalih specifikacija tice, mislim da nema puno svrhe da detaljisem sta mi se svidja, posto bi najjeftiniji telefon sa ziroskopom ionako odneo pobedu, pa sve da je slabiji po ostalim karakteristikama. :d

Vrh Dno