Šta je novo?

Android - Playlist from folder ??

Igoritza

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.10.2007
Poena
229
dakle, izludjuje me ovaj android sa uzasnim plejerom, ocu reci - dobar plejer, ali uzasne opcije.

hocu da rasporedim muziku, ali po vrstama. e sad -

prebacim foder sa muzikom, i 2 sata se akam, biram koja pesma u koju plej listu, i zavrsim sve - kad ono pola pesama fali iz svake plej liste. ne znam zasto, ali reko sebi - necu ponovo, dnema leba.

e sad me zanima - moze li se preko nekog programa, izabrati "select all" iz foldera koji se zove na primer - "Psy trance" i da se tako seletkovan stavi - "add all to playlist"

molim vas odgovorite mi brzo, idem na put, pa mi treba reshenje u narednih sat vremena

Čudo ti to ne radi. lnstaliraj double twist, pa probaj sa njim.

---
desire + oxygen 2

Ja sam koristio Mixzing, i on moze to..

ma ja sam car. super mi se svidja default player, ali me je uzasno iznerviralo sto nema playlist od folder-a, ali evo ga detaljan nacin kako da napravite:

ubodete svoj Android uredjaj, otvorite Windows CMD, i otvorite oznaku disc-a koji je SD ili interna memorija fona, naprimer slovo "G"

CMD vam otvara u startu ovaj folder:

C:\Documents and Settings\Username

ako je SD obelezen u My compter kao "G", kliknete - "G:" (bez navodnika)

sada ste u G:, i sada udjete u folder gde ste stavili muziku, naprimer - G:\Phone muzika, uz pomoc komande "cd Phone muzika" (bez navodnika)

tu ide komanda:

dir /B > muzika.m3u

kada napustite CMD i otkacite telefon, u playlist ce da vam izadje - "muzika". Dir komanda je napravila m3u fajl (playlist fajl) tako sto je izlistao sve fajlove tog foldera, i napravio m3u sa tacno tim i tim imenima. ovaj dodatak "/b" sluzi da kada pravi fajl, ne izlistava nista drugo osim imena fajla, da bi sam fajl radio. a komadnda ">" sluzi da dir naredbu prebaci u tekst, samo sto stavljanjem ekstenzije .m3u to postaje playlist fajl.

elem, tek sam sad zgranut, cinjenicom da je plejlist fajl obican tekstualni fajl, bez ikakvih drugih specifikacija osim imena fajlova datog foldera, ili ako nije u tom folderu - path-ova. nikad nisam razmishljo o tome, al eto ...

Nazad
Vrh Dno