Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Miyagi

Flash Drive
Učlanjen(a)
19.07.2019
Poruke
5
Poena
3
Mene je oduševio u zadnje vreme Fortnite. Krenuo sam tokom prvog talasa korone da igram sa klincima. Zašto me je oduševio? Igra je generalno klinačka, bolji je PUBG. Ali...multiplatfomost mu je predobra. Ja imam troje dece. Znači ima nas dovoljno za Squad (tim od 4). Ja igram na PC-u, najstariji pika preko PS4 a najmlađe dvoje preko svojih RN9P telefona. I to sve fercera bez ikakvog buga. Vidim da ljudi igraju i preko XBoxa ili Nintendo Switcha. Znači uradili su za medalju kompatibilnost između više platformi. Dobro je što nalozi mogu da se koriste na svim platformama. Samo se izvrši linkovanje. Znači ako imate PC nalog, možete da ga vežete i za PS4 , i za XBox itd.
PUBG alfa i omega 😁
Ako neko igra PUBG New State,neka se javi.
Lomio sam se opet da počnem ali nisam prelomio 😆
 

MCoach

Flash Drive
Učlanjen(a)
18.10.2021
Poruke
13
Poena
3
Je li iko od vas igrao Company of heroes na mobilnom? Kakvi su utisci?
 

b.a. blitzfield

Flash Drive
Učlanjen(a)
12.03.2009
Poruke
48
Poena
6
Je li iko igrao Final Fantasy War of fhe Visions: Brave Exvius? Ja pikam od sinoc, deluje prilicno raskosno za sada, mislim, za jednu besplatnu Android igru. Neverovatno ostri CGI klipovi, uverljiva glasovna gluma, zapravo interesantna prica, mnogo sadrzaja i igrackih mehanika. Jos uvek nisam video ni polovinu sadrzaja, ali dopada mi se ono sto do sada vidim.

Ono sto me brine jeste sama borba, koje ne deluje bas inspirisano za sada. Taktika za igranje je ista sa vecinom likova, ovo je neki tactical RPG bas za pocetnike...
 

bane1978

Flash Drive
Učlanjen(a)
27.02.2018
Poruke
4
Poena
1
Ja igram
Tower-simpaticna i jednostavna a zabavna
i Heartstone - igra sa kartama,jako zanimljivo i ovisno!
 
Vrh Dno