Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi)

Uzeh Mi Box S u BC Group za 7777din (oko 66e), bukvalno se ne isplati da se uzima preko madjara za razliku u ceni.
 
Moze preporuka za android box da eon aplikacija provereno radi bez interlacinga.
 
Za stare kuke koji još uvek koriste H 96 pro plus naletoh na Android TV 9 (h t t ps://daivietpda.com/2020/07/rom-atv9-android-9-0-cho-amlogic-s912/ ). Flešovao ( plava ploča ) i šljka perfektno, EON TV app bez krzanja, orion app, HBO GO ne radi al se verovatno mora sakriti root ili već šta ? ( koliko sam provalio HBO GO ne radi ni na jednom fabrički rootovanom kinezu ).
Kako ide podešavanje hdmi cec za 2 boxa recimo h96 pro plus atv 9 i iptv telekom ili dreambox uređaja, kako podesiti sleep mode, kako uključiti jedan a isključiti drugi, stand by mod, da li gasite uopšte android,kako najlakše ide komplet upravljanje sa 2 uređaja na hdmi, kod mene se posle nekog vremena h96 pro plus zablokira i neće da upali tv,..
 
Na Amazonu je trenutno Prime days, Fire Tv 4k na amazon.de je 29 EUR. Ja naručih jedan zabave radi, preko mailboxde.com, pa ću videti kako će proći komplet kupovina.

Firestick 4K.PNG
 
Da li postoji mogućnost na Mi Box S da se promeni funkcija tastera na daljinskom na stock Androidu? Pretraživao sam malo, uglavnom su u pitanju neke komplikovane varijante koje ne bih isprobavao jer mi i nije nešto preterano bitno. Najviše me zanima "previous channel" funkcija ako može da se ubaci?
 
Ako ti nesto znaci, TiviMate to po defaultu ima na "strelicama", pritisnes desno i vraca te na prethodno izabrani kanal (dakle ne prethodni u listi vec prethodno izabrani).

U podesavanjima moze da se cacka (bar moze u premium verziji) i sta koji taster radi, prostudiraj ako te ne mrzi.
 
^
Hvala na predlogu, nisam uspeo da nađem Tivimate na Mi Box S. Našao sam Button maper, deluje zanimljivo, ako uspem da podesim šta želim kupiću ga.
 
Firestick 4K radi extra, podrzava i Eon, i HBO
Na Amazonu je trenutno Prime days, Fire Tv 4k na amazon.de je 29 EUR. Ja naručih jedan zabave radi, preko mailboxde.com, pa ću videti kako će proći komplet kupovina.

Pogledajte prilog 310267
Pa za te si pare mogao da kupis na KP za 50e, i manje, das 29e za stick, zas za mailbox, postarina, u eto te isto kao na KP.
 
@mitar1982 ne živi u Srbiji, a u zemlji gde živi poštanske usluge su pouzdane, a carinici nisu kriminalci (verovatno i ne plaća carinu)...
 
Fire Tv 4k nema kod nas ispod 60eura (tj ima, nasao sam za 57 najnize). Ovi prodavci 'fataju ljude na caku , daju u naslovu oglas za 4k a cenu za slabije verzije. Tek kasnije u oglasu se vide stvarne cene.
 
Ja sam kupio Firestick 4k za 40€ na kp.
 
i ja sam kupio Mi box S za isto 40E, nov neotpakovan , na KP. (nekad bilo, sad se prepricava)
 
Nije bilo nekad, nego pre nedelju dana 😉
 
Koji android box/stick bi bio dovoljan/adekvatan za streaming servise?
Mislim na: EON (sa VPN-om), Netflix 4k, HBO (i slični film/serije streaming servisi), Deezer/Spotify. Bilo bi dobro da može direktno da se pristupa pomenutim aplikacijama sa Android box-a/stick-a, ali i da može da se radi Cast istih sa telefona.

P.S. Cenu nemam određenu, a uzimao bih u Nemačkoj (za korišćenje u Nemačkoj, zbog toga i VPN za EON). Da li bi išta menjalo ako bi hteo i preko fleša da puštam 4k filmove (nisam probao direktno na trenutnom Grunding TV-u koji će se do kraja godine menjati za neki OLED/QLED koji će moći sve ovo iznad da radi i bez android boksa/stick-a, nadam se).
 
TV ako ti ne podrzava 4K onda neces moci gledati 4K bilo da ide preko USB direktno u Tv ili u Box koji podrzava 4K. Ukrakto, treba ti i TV sa 4K i neki Box sa 4K
 
Jel moze neko da napiše šta radi a šta ne na mibox s od bitnih stvari, a konkretno me zanima tivimate, eon za telefon, hbo go, iptv extreme player pro, kodi, stremio...
 
Ne radi Eon za telefon. Mada su neki pisali da radi.
 
možda bi radio eon za telefon preko browsera, ali iskreno nisma probao (recimo kao što radi na LG televizorima)
Ovo sve ostalo radi savršeno
 
TV ako ti ne podrzava 4K onda neces moci gledati 4K bilo da ide preko USB direktno u Tv ili u Box koji podrzava 4K. Ukrakto, treba ti i TV sa 4K i neki Box sa 4K
Niie tacno. Mozes da pustas i 8K ako hoces a TV da bude i 720p, samo da uredjaj ima snage da to pusti.
 
Nazad
Vrh Dno