Šta je novo?

Android Low on space :(

benson

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2007
Poena
319
Pokusao da nadjem na forumu da li je bilo price o ovom problemu ali nisam nista nasao , bar ne da je ista situacija kao i kod mene .

Imam htc wildfire sa 2.2 androidom i Sd karticu od 8 gb .

Non stop dobijam :smash: poruku LOW on SPACE i ne radi mi sinhronizacija sa gmail accountom , znaci ne dobijam nove mailove na telefon itd ,takodje ne mogu da updejtujem aplikacije koje su vezane za internu memoriju tipa kao gmaps .

Na sd kartici imam slobodno oko 1gb a na internoj memoriji telefona 10,12 mb,sve aplikacije koje sam mogao prebacio sam na SD karticu .

Molim vas reci te mi kako da resim ovaj problem .

briši aplikacijie, ili rutuj telefon. Nema treće mogućnosti. Moraš imati bar 15 megabajta na memoriji telefona

Sam si sebi odgovorio... imas premalo memorije. Nista, probaj da izbrises cache nekih aplikacija (web browser, maps...) i pocni da razmisljas ili o selekciji aplikacija ili o novom telefonu... :D

edit:

... ili sto rece covek pre mene, rootoj telefon, pa izbrisi bloatware a mozes da razmislis i o prelasku na neki ne-Sense ROM, time bi ustedeo bas dosta memorije

Poslednja izmena:
Smor , ali u pravu ste to je bio problem .
Hvala vam .

Ja imam ovaj problrm izbacuje mi ovu poruku
img20111216190623.jpg
???

koliko imas slobodnog prostora na internoj memoriji telefona?

kartica mi je od 32gb a stoji Internal device storage 2.98 ?

PS:Stavljao sam i druge kartice od 4 i 8 giga i imam isti problem?

Poslednja izmena:
Probaj da restartuješ telefon pa da skineš. Koliko sam ja čitao na xda to se dešava kada se particija za keš popuni pošto je poprilično mala. Sada ne mogu tačno da nađem u kom sam to tredu pročitao, a ne sećam se baš kako je tačno pisalo.

kartica mi je od 32gb a stoji Internal device storage 2.98 ?

PS:Stavljao sam i druge kartice od 4 i 8 giga i imam isti problem?

Veličina sd kartice i internal device storage nemaju veze jedno s drugim, možeš da staviš i od 1TB ako nađeš, neće ti pomoći. Pobriši cache, restartuj telefon, pa ako ti i dalje memorija telefona bude ispod 15MB, deinstaliraj nešto od aplikacija ili rootuj...

Veličina sd kartice i internal device storage nemaju veze jedno s drugim, možeš da staviš i od 1TB ako nađeš, neće ti pomoći. Pobriši cache, restartuj telefon, pa ako ti i dalje memorija telefona bude ispod 15MB, deinstaliraj nešto od aplikacija ili rootuj...

Nije upitanju telefon nego Tablet,dali isto to da odradim i na njemu?

Isto s..., drugo pakovanje :D.

Kako da instaliram Android 2.3.5 na Tabletu na njemu je vec 2.2,tablet je Kineski nema nikakve oznake?

Ukoliko ne saznas oznaku i ukoliko za njega vec ne postoji 2.3 zvanicni ili nezvanicni, nikako.

Ako ti ne pise u About makar nesto sto mozes iskoristiti u pretrazi na Google, onda nikako.

Ako je andorid mora da pise barem nesto .

Pa valjda mu pise nesto... Mislim kad palis telefon, nemoguce da je crno i da se pojavi samo odjednom home screen.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Tesko :)
Ako ga neko napravi,moci ces posto "zvanicnu" verziju sigurno neces dobiti...

Nazad
Vrh Dno