Šta je novo?
  • Novi Benchmark sajt 🎉

Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪

Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.

Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.

Android - general Q&A (FAQ u prvom postu)

Diablo 2

Cenjen
Učlanjen(a)
16.11.2013
Poena
155
Dobro jutroooo svima.
Nedavno kupio SD karticu i sve je okej ali kako da podesim da kad mi stigne slika da se DIREKTNO MEMORIŠE NA SD a ne da odmah sam formira nov folder pod nazivom te aplikacije i tu memoriše sliku...
Googlao sam i pokušavao ali ne ide a živcira me. 😆 MIUI 12, Android 10 je u pitanju.
Hvala unapred.

Jericho

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
14.06.2011
Poena
895
Pa to radi MIUI, tesko da se moze promeniti.

Rockford Rock

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2007
Poena
310
Ne snalazim se baš najbolje sa androidom pa ću verovatno postaviti glupo pitanje:
Da li može nekako da se izvuče .apk fajl, sa telefona koji ima pristup gugl plej prodavnici, i instalira na drugi telefon ili tablet koji nema.
Zaboravio sam lozinku za gugl nalog.

Boki.N

Enthusiast
VIP član
Učlanjen(a)
01.12.2000
Poena
805
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire 7
Mobilni telefon
Sony XZ2C, Huawei Mate 10, iPhone 2020SE (fuj)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Naravno da može. Alat/aplikacija se zove gle čuda - APK Extractor :D

Ali ne vidim zbog čega bi nešto prebacifao sa moba na mob, kada sve možeš naći na nekom od hostera. Besplatno i legalno.
APKMirror, APKPure, Aptoide, F-Droid, itd ...

Moraš i da vodiš računa o arhitekturi telefona i drugog uređaja. Ako se razlikuju (grubo - 32bit/64bit), džabe priča oko ekstraktovanja,
Zapravo, 32bit aplikacije mogu svuda, 64bit samo na 64bit uređaje.
Ovo je najprostije objašnjeno, da te ne opterećujem detaljima i pravom nominklaturom.

Poslednja izmena:

Rockford Rock

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2007
Poena
310
Hvala svima na predlozima, snaći ću se.
Skidao sam dosad par programa sa apkpure, ali kao zbog sigurnosti me zanimalo da li može i tako kako sam pitao.

Vrh Dno