Da postujem i ovde, mozda ce neko pre videti.
U pitanju je Tesla H7 tablet. Od pre par meseci na YouTube aplikaciji ne mogu da gledam 1080p.
Trazeci po internetu razna resenja video sam da mnogi preporucuju da se izmeni build.prop.
Skinuo sam
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor&hl=en ovu aplikaciju i izmenio build.version.release=4.2.2 na 4.4.2.
Posle restarta tableta nista se nije promenilo, tj i dalje nisam imao 1080p na YouTube aplikaciji. Gledao sam jos par tutorijala sta mozda promeniti i na jednom vidim da se menja build.version.sdk=17 sa 17 na 19.
Kako sam to uradio i restartovao tablet po paljenju izbacilo mi je za sve aplikacije Unfortunately ------- has stopped. Nijednu aplikaciju ne mogu da pokrenem, ni taj Build.Prop editor.
Pokusao sam i da kompletno odradim wipe, ne znam ni sam sto ponadao sam se da ce mi to pomoci ali dzaba.
Uspeo sam da skinem build.prop fajl sa tableta na racunar ali sam sinoc pratio par komandi i izbacuje mi kako je /system/build.prop read only te ne mogu nikako da ga overvrajtujem sa racunara na tablet.
Da li neko ima resenje kako barem da prepravim build.version sa 19 na 17, to je u sustini i srz problema.