!rabas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2003
- Poena
- 619
Pozdrav ljudi,
Autor sam aplikacije Parkme, koja kao što samo ime sugeriše asistira korisniku prilikom pronalaženja i plaćanja parking mesta. Znam da je to još jedna aplikacije iste svrhe, ali mislim da je ovo trenutno najkompletnija aplikacija ovog tipa kod nas
Trenutne mogućnosti koje aplikacija pruža su:
Za detaljniji opis posetite sajt.
Download ide samo preko Marketa, direktnom pretragom (ključna reč parkme), ili možete da skenirate QR kod:
I još samo za kraj da se još jednom zahvalim ljudima koji su mi pomogli testirajući aplikaciju: illidan, stoske, hektor2, miha.
Pozdrav, Rabas
Autor sam aplikacije Parkme, koja kao što samo ime sugeriše asistira korisniku prilikom pronalaženja i plaćanja parking mesta. Znam da je to još jedna aplikacije iste svrhe, ali mislim da je ovo trenutno najkompletnija aplikacija ovog tipa kod nas
- Podržano 25 gradova u Srbiji, sa svim podacima o zonama
- Pamćenje lokacije prilikom plaćanja parkinga
- Podešavanje alarma nakon slanja poruke
- Aplikacija vodi računa o tome da li smete da šaljete još poruka koje produžavaju parking i koliko još poruka vam je ostalo
- Mapa, koja prikazuje markere kao što su mesta gde ste se parkirali, javne garaže, iscrtane granice zona u pojedinim gradovima
- Spisak javnih garaža i parkirališta, i preuzimanje broja slobodnih mesta u istim (preuzimanje samo za BG)
- Korisnici su u mogućnosti da pošalju lokaciju svog parking mesta na server kada ga oslobode, i drugi korisnici koji se nalaze do 500m od tog mesta mogu da vide da postoji slobodno mesto
Za detaljniji opis posetite sajt.
Download ide samo preko Marketa, direktnom pretragom (ključna reč parkme), ili možete da skenirate QR kod:

I još samo za kraj da se još jednom zahvalim ljudima koji su mi pomogli testirajući aplikaciju: illidan, stoske, hektor2, miha.
Pozdrav, Rabas