Šta je novo?

And now fore something completely different ...

student je napisao(la):
Otkud Matrox sa AMD-om?

Pozdrav!
Ne razumem to pitanje. Ako aludiraš na situaciju sa video editing opremom onda ovo nije nikakav primer jer je čipset nForce ( NV ) a ne VIA, a i grafička karta ide u AGP slot ( NorthBrigde ) dok VE karte zavise od implementacije PCI magistrale ( SouthBridge ). Matrox nema ništa protiv AMD-a, čak su prvi među prvima optimizovali svoje drajvere za MP platformu. Ako se nekome čini da se radije drže Intela to je zato što je to ipak vodeća firma u PC industriji i to nije ništa čudno.

BTW: Tek sad' mi pade na pamet .... Matrox na Nvidijinom čipsetu!!! :D:D:D

Tek sad' mi pade na pamet .... Matrox na Nvidijinom čipsetu!!!

Neko bi rekao da to znaöi da po pojavi novog Matrox-a NVidia-i neće ostati ništa drugo nego da pređe u neki drugi sport (npr. čip-setove) :D :cool:

Ali to naravno nije tačno ;)

E ljudi posle svega ovoga vidjenog ja letos necu da radim, nego cu da crncim ko rob na brod-u sa veslima :D Pa za sledeci upgrade ce mi trebati suma-sumarum 5k eura, odakle mi bre to ?? Da trazim od roditelja, pa cele godine posle da jedem pixele i vertex-e, a za uzinu Z-buffer :D A usput cu morati i da prodam po koji organ ili cak sestru :D

Vocko je napisao(la):
A usput cu morati i da prodam po koji organ ili cak sestru :D
Ma kažem ja, ima da padnu cene organa i sestara na tržištu jer će drastično da skoči ponuda. :D

To je apsolutna glupost... Ja to nikada neću da kupim... Izlomljeni ekran! Ha ha ha...

Ashley je napisao(la):
Posto taj monitor? Imam dva bubrega, a kaze mi drugar urolog da sasma komotno mogu da zivim sa jednim, samo da ne jedem mnogo slano :)

Trazio sam njegovu cenu, ali nisam nasao :( Jedina mana je to sto su to 3x15" da su 3x18.1" onda bih prodao jedan moj bubreg i sestru, ali u delovima, tako mogu vise para da dobijem :D

Vocko je napisao(la):
Trazio sam njegovu cenu, ali nisam nasao :( Jedina mana je to sto su to 3x15" da su 3x18.1" onda bih prodao jedan moj bubreg i sestru, ali u delovima, tako mogu vise para da dobijem :D
Da li bi te ovo zadovoljilo? :) Mislim da nemaš ti tol'ko bubrega. :D

Koga ovo zanima neka prošvrlja po njihovom sajtu. http://www.9xmedia.com/

P.S. Ashley, imaš tamo i cene.

P.P.S. Obratite pažnju na grafičke karte koje koriste. :) Čini mi se da će tu biti dosta posla za Parheliu.

magick je napisao(la):
Da li bi te ovo zadovoljilo? :) Mislim da nemaš ti tol'ko bubrega. :D

.

zanima me onaj 3x22" za 50k $ :D
Ej ljudi skupljate pare sad ce mi jos malo rodjendan :D :D

Vocko je napisao(la):
zanima me onaj 3x22" za 50k $ :D
Ej ljudi skupljate pare sad ce mi jos malo rodjendan :D :D
Tačna cena mu je $48,499, il' si ti to uračunao i jednu Parheliu sa 256MB RAM-a. :D

Ja bih se zadovoljio i sa onim 3x19" ( $6,799 ), a i šta će ti preko 3840x1024? Polako, kada izbace za koju godinu evoluciju Parhelie onda ćemo da razmišljamo, a do tada dao Bog i LCD-i će da pojeftine. :)

Nazad
Vrh Dno