Ne razumem to pitanje. Ako aludiraš na situaciju sa video editing opremom onda ovo nije nikakav primer jer je čipset nForce ( NV ) a ne VIA, a i grafička karta ide u AGP slot ( NorthBrigde ) dok VE karte zavise od implementacije PCI magistrale ( SouthBridge ). Matrox nema ništa protiv AMD-a, čak su prvi među prvima optimizovali svoje drajvere za MP platformu. Ako se nekome čini da se radije drže Intela to je zato što je to ipak vodeća firma u PC industriji i to nije ništa čudno.student je napisao(la):Otkud Matrox sa AMD-om?
Pozdrav!
Tek sad' mi pade na pamet .... Matrox na Nvidijinom čipsetu!!!
Ma kažem ja, ima da padnu cene organa i sestara na tržištu jer će drastično da skoči ponuda.Vocko je napisao(la):A usput cu morati i da prodam po koji organ ili cak sestru![]()
Ashley je napisao(la):Posto taj monitor? Imam dva bubrega, a kaze mi drugar urolog da sasma komotno mogu da zivim sa jednim, samo da ne jedem mnogo slano![]()
Da li bi te ovo zadovoljilo?Vocko je napisao(la):Trazio sam njegovu cenu, ali nisam nasaoJedina mana je to sto su to 3x15" da su 3x18.1" onda bih prodao jedan moj bubreg i sestru, ali u delovima, tako mogu vise para da dobijem
![]()
magick je napisao(la):
Tačna cena mu je $48,499, il' si ti to uračunao i jednu Parheliu sa 256MB RAM-a.Vocko je napisao(la):zanima me onaj 3x22" za 50k $
Ej ljudi skupljate pare sad ce mi jos malo rodjendan![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari