Šta je novo?

Anbernic konzole

mora da moze iz RA da se namesti prikaz, cudno je da snes ne radi po defaultu lepo. Ka bih da sad biram gledao neku 4 inca konzolu (nor anbernic rg cube 40xx), 3.5 je za mene dosta sitno za dosta naslova. Krenuti od https://retrocatalog.com/

@neo geo Nešto sam pokušavao, ali nisam video nikakve razlike. Iz Games Room-а radi preko celog ekrana.

Pa vrlo je moguce da ga zapravo RA prikaze kako treba a ovaj drugi razvuce van aspekta. Ta konzola je 4:3 a SNES je 8:7. Neko vise voli popunjen ekran, neko autentican aspect ratio. Svakako bi i RA trevao da moze da se podesava.

pa to je svakako konzola do 100eur, ja bi gledao na aliexpress da li ima. Inace bi uzeo Odin 2 portal kad izadje konacno, 7 inca prava mera za igranje po kuci.

Da li je neko od kolega voljan da flesuje originalni sistem sa rg35xx od 64 gb, sa igrama koje su dosle sa sistemom, posto bih da ga prosledim dalje (a nisam to sam uradio sa karticom koja je dosla s njim) a sebi da zadrzim karticu sa garlic os-om i 256 gb :D

Kako misliš, da proveriš da li to radi ili šta?

Ne, nego mi zveknula kartica ta originalna, sa defaultnim sistemom i igrama, pa ako neko i dalje cuva u tom formatu, da ga flesuje kao iso fajl, da mogu samo da nabacim na novu karticu od 64, da bude "fabricki" kad ide dalje.

Aha, znaci to je stock sa vec ubacenim romovima. Hvala @Corvus Corax , nije mi palo na pamet da bi na sajtu proizvodjaca bio takav link osim ciste instalacije sistema.

To je stock firmware bez igara. Ukoliko želiš i igre, piši tehničkoj podršci da ti pošalju link za 64GB verziju firmware-a.

(Tako je za RG35XX H koji imam. Ranije su na sajtu bile pune verzije firmware-a sa igrama. U međuvremenu su izbacili rokove iz firmware-a zbog svima poznatih razloga.)

Stigao Anbernic RG28XX 64gb, za 6000din sa kp.
Solidna stvarcica, samo pumo igrica, pa ne znam sta bih igrao 😅
Jel imate vi neku listu sta vam je Top 10?
Ili sta stavljate u konzoli u favorites games, moze i neka fotka/snimak omiljenih igrica sa Anbernica

na tako malom ekranu tesko da ces bas 'uzivati' u novijim (npr SNES) sistemima pa cak i 'novijim' Arcade naslovima (jednostavno mnogo sitno ce ti sve izgledati, cak je i na 3.5' dosta toga pre-sitno), pa ti preporucujem pretezeno starije sisteme, npr GameBoy klasike (Super Mario Land, Dr Mario), GBC, GBA itd .. podji od top 10 naslova za te sisteme (minus zelde i pokemone ako to ne volis), pa dalje pomalo istrazuj sta vec ta konzola moze lepo da pusti.

Ja sam izdvojio brat bratu mesec dana sigurno da poskidam igrice plus da sortiram. Usput sam se setio nekih igrica kojima sam zaboravio ime, a bile su mi omiljene. Na sve to koristio scrapper za album art da sve ima sličice. Naravno pre toga sam se jedno 10-ak dana igrao sa raznim romovima i skrasio se na kraju sa batocer-om / knulli...

Ja baš isto odradio preko skrapera da poskida omote. Našao pack neki i izdvojio favorite i sada sam miran.
Svidja mi se RG35XX H, samo ja sam ćorav i 3.5 incha mi je mali ekran. Mislim da bi mi 5 ili 6 bilo taman. Ali ovo je kompaktnije, može u džep.

Gledao sam klipove na youtubu u fazonu 100 ps naslova na rg35xx H i tako za sve ostale sisteme i onda kroz klipove izdvajao sta lepo radi (bez seckanja) i sta bih voleo da igram... i samo te naslove nabavio. Mada sam nabacivao po vise verzija istih naslova, kao u fazonu sredicu posle, i nikada... Imam 4-5 naslova kojima se uvek vracam iako sam ih presao kompletne, opet mi nekako lakse vratiti se ponovo zaigrati te igre nego pokusati neku novu. Taj scrapper mi deluje komplikovano i nikad nisam imao hrabrosti da se upustim i u taj izazov.
Koristim fabricki softver, al neku verziju iz aprila

Poslednja izmena:
^^ Ja imam isto taj. Prezadovoljan sam.

Vrh stvarčica, posebno kada se putuje negde, pa da se ubije vreme.

E to nisam imao s kim.

Mislis na uredjaj? Nemas ti kao ja, nego ja kao ti... uz tvoju pomoc sam i dosao do svog modela 🍻
Danas mi je i drugar dobio isti, pa cu videti ako budemo znali da se umrezamo da zakuvamo jedan protiv drugog ili zajedno protiv ostalih :D
A obojica imate rg35xx H? Moze link ka prodavcu?

I ja sam sa tog linka, 55 dolara me izašlo.

Nisam ni ja našao kada sam kupovao. To je ranije bilo verovatno, najjeftinije bilo 55 dolara kada sam uzimao sada pre mesec dana.

Pozdrav ljudi, iskocila mi reklama kao najpovoljnija varijanta za R36S koji razmatram.
Jel ovo "prava" konzola, da nije neki klon ili nesto sa cime ne bih bio zadovoljan, ako uopste moze da se skonta sa linka?
Vec neko vreme gledam da uzmem klincima nesto sto bi teralo PS1 igrice, nisam do sad uzimao.

Nazad
Vrh Dno