Šta je novo?

Anbernic konzole

MuOS izbacio novi apdejt. Od ovog apdejta se samo radi apdejt ne flešuje se ceo sistem od nule.
Takođe jedno iskustvo, nemojte korisiti scraper da vuče sa SD kartice jer lako koraptuje idtu i fajlove. Znači na kompu napravite kolekciju pa odradite skrepovanje i posle iskopirajte i romove i slike na sd karticu i sistem koji koristite 🙂
 
Meni je totalno nejasna ova njihova trenutna mass produkcija. Model 40xx, totalno nepotreban, isti hardver kao u 35xx+ i H verziji. Ok, malo drugaciji oblik, zaobljeniji, ali opet isti hardver. Mislim da je i 35xx u tom slucaju (za novac od 30-35 usd kad je na akciji na aliex) odlicna kupovina.
 
Meni je totalno nejasna ova njihova trenutna mass produkcija. Model 40xx, totalno nepotreban, isti hardver kao u 35xx+ i H verziji. Ok, malo drugaciji oblik, zaobljeniji, ali opet isti hardver. Mislim da je i 35xx u tom slucaju (za novac od 30-35 usd kad je na akciji na aliex) odlicna kupovina.
Meni 40xx deluje kao malo bolja verzija 35xx H modela. Možda kvalitetnije pečurke i veći ekran, ali da nepotrebno skroz.
Idu logikom da imaju konzolu na svakih 10-15e cenovne razlike, kao Xiaomi što radi sa telefonima.
 
Pretpostavljam da ce zajedno prodati vise 35xxH i 40xx nego sto bi prodali samo 35xxH, i da im je to jedina matematika. Jednostavno ne prate svi ljudi to polje konzola i vecinom se kupuju na osnovu prvog utiska, a tu se mnogima 35xx H i ne dopada previse.

Neka neko napise utiske ako isproba novi firmware, je ne stizem, skinuo sam zadnja 2 verzije, al nikako da isprobam
 
Posto novi firmware-i dolaze bez igara, ima li neko uputstvo da se ubace sve one igre koje su dolazile sa starijim firmware-ima? I dalje sam na 1.1.0 verziji, a ne bih da izgubim te igre koje trenutno imam.
 
Probao sam novi firmware, instalirao ga i pokrenuo Super Froga i bukvalno ga odmah ucitalo, jedno desetak sekundi pre nego verzija softvera koja mi bila pre, al laguje na muzici u igri, i drugaciji je meni za izlazak u emulatoru i brze bolje sam izvadio karticu i vratio staru verziju
 
Ne znam na šta misliš. Evo ja baš sada bekapujem 40gb romova sa kartice, pa ću da javim jel uspelo posle apdejta.
Mislim na to da skines 16gb verziju sistema onda ako flesujes na vecu karticu, gubis ostatak prostora jer sam sistem nije napravljen da iskoristi ostatak prostora na vecoj kartici.
Njima je particija gde su romovi negde na pola sto je retardirano.
Ti imas 64gb karticu i to je ok jer Anbernikov zvanicni OS ima img samo za 16 i 64gb....
 
Stigla Anbernic RG35XXH za nekih mesec dana, nije bilo dodatnih troškova.

Treba mi mala pomoć sa vaše strane. Koja je najbolja verzija igre iz videa koju mogu da ubacim? Ovu sa klipa sam tražio ali je nema. Ima više varijatni, ja sam davno igao kao dete ovo na konzoli ali nije bila za Game Boy advance. Ako imate info, pošaljite mi pp. Hvala!
 
Kako ti radi? jel ti retroarch sad malo izmenjen, drugacije se iskljucuje i sl?
Bukvalno sam samo apdejtovao i nista vise nisam probao. A s obzirom da mi je konzola stigla pre 3-4 dana, ne znam ni kakav je bio retroarch. Sto se iskljucivanja tice, koliko ja vidim i dalje ne postoji standby, samo shutdown.

Sto se tice poredjenja sa Trimui Smart Pro konzolom, posto obe imam, Trimui deluje kao mnogo ozbiljniji uredjaj, kako softverski tako i hardverski.

Da napomenem da sam apdejtovao modovanom verzijom. Nisam skinuo oficijalnu. Iskreno ne znam ni koji modovi su u pitanju, ali skinucu sad i oficijalnu pa cu probati.
 
Nazad
Vrh Dno