A sta mislis da je bas neki veliki nalet? Koga god sam privatno pitao za Ananas,pojma nemaju ni sta je niti imaju zelju da probaju nesto da kupe... cak i oni koju su ulazili da pogledaju,kazu mi "jake cene". Ne verujem da ima mnogo kupaca,mozda nas par napaljenih forumasa i to je to. I cak i mi smo kao brojka od par desetina ljudi razvrstani na desetine prodavaca,tako da ne verujem da je u pitanju zatrpanost,vec lenjost,bolenje one stvari,stizu praznici,jos ako nije bila 13.plata...Ovakav nalet verovatno nisu ocekivali tako da bazirati reputaciju na ovoj akciji nije logicno.
Nisam vrteo banere, prvi koji mi je izašao je onaj za mastercard.Jel moguce da ne vidite onoliki baner
Pogledajte prilog 369764
I meni tako izgleda, paket koji sam narucio uvece isporucili su vec sutra oko podne, manje od 24h. Isto koga pitam za Ananas niko nema nalog...A sta mislis da je bas neki veliki nalet? Koga god sam privatno pitao za Ananas,pojma nemaju ni sta je niti imaju zelju da probaju nesto da kupe... cak i oni koju su ulazili da pogledaju,kazu mi "jake cene". Ne verujem da ima mnogo kupaca,mozda nas par napaljenih forumasa i to je to. I cak i mi smo kao brojka od par desetina ljudi razvrstani na desetine prodavaca,tako da ne verujem da je u pitanju zatrpanost,vec lenjost,bolenje one stvari,stizu praznici,jos ako nije bila 13.plata...
Zato mi imamo naloge za sve njihIsto koga pitam za Ananas niko nema nalog...
City je uzas...po trackingu kaze 2x da nisam bio kuci (a bio sam), nisu ijednom pozvali da provere.City expres ne bih komentarisao. Kurir zadužen za moj rejon kao deda mraz donese sve pakete na sred bloka i onda zove redom ljude da siđu po njih. Jednom sam poručio nešto od partnera i to dva različita, pa sam prošao kroz taj pakao i nikad više. Reklamacije im isto radi CE i čekao sam 10 dana da je preuzme. Nadam se da će ih brzo izbaciti
Ma igra velikih brojeva.Zato mi imamo naloge za sve njih![]()
Partneri nemaju nikakve veze sa vaucerima."Partneri" ne mogu da isprate tempo Ananasa, plaćaju proviziju i pitanje je kako im refundiraju ove vaučere. Verovatno je to razlog masovnog otkazivanja. Podseća me na prve godine Donesi.com, kada prilikom isporuke dostavljači daju flajer restorana i mole da sledeći put naručiš direktno.
Nisu spremni toliko da uloze.Ako je to tako isplativo zašto ostali to ne rade? Shoppster, bazzar...
Zato sto ostali nemaju Miskovica da turi u marketing 100 miliona eura ili koliko je vec ulozeno u celu kampanju.Ako je to tako isplativo zašto ostali to ne rade? Shoppster, bazzar...
Pa ti nemoj, ko da te neko tera.Ne vidim zašto bih.
Baš tako.Njihovo je da pitaju a tvoje da kažeš da ne možeš.
Blago tebi ako ti misliš da je neko dao pare i lagerovao jakne da bi kad proda zaradio 1500din.Ljudi, nije valjda da stvarno mislite da je neko pravio 20 naloga da bi kupovao sebi stvari i ustedeo 1500 dinara? 70% kupovina završilo na KP-u i prodaje se da bi se zaradilo. Nemam ništa protiv, snalazi se ko ume.
Znam par ljudi koji su radili kao kuriri u unutrasnjosti, njihov dan pocinje tako sto 3-4 sata istovaraju kamion pun paketa i utovaraju svoj kombi kojim posle toga razvoze pakete po gradu, ja zivim u centru grada i u zivotu nisam dobio paket pre 10 ujutru, sto se poklapa sa tom pricom. Nakon toga treba da nazovu i isporuce preko 150 paketa i nazovu preko 150 brojeva dok paze da ih negde ne snimi kamera ili patrola. Vrlo cesto ostanu preko 12 sati, Dobijaju otkaz ugovora ako bukvalno dobiju grip jer nece da ih placaju 5 dana da ne rade. Generalno jedan od najjadnijih poslova koje mozes da radis. Pored toga ljudi narucuju pakete sa adresama u ulicama u koje kombijem ne moze da se udje, sa dvoristima gde imaju kera koji nije vezan, sa stanovima koji nisu naznaceni i slicno. Vecina kuca generalno nije uopste oznacena brojem, brojevi su takodje cesto rasporedjeni nasumicno kao blokovi na Novom Beogradu. Iz tog razloga kuriri kradu i zakidaju klijente na postarini dok kurirske sluzbe zmure na to na oba oka.Da li kuriri imaju pravo da traže od kupca da siđe po paket?
Ja bih rekla da su plaćeni da donesu do stana.
Meni je nelogično jer treba da ostaviš posao koji radiš, da se obučeš i siđeš ispred zgrade.
Ne vidim zašto bih.
NIkakve potvrde nema, samo cekas, donece ti na adresu koju si naveo.Da li se negde vidi pregled poklona ili se dobija neki email? Osvojio sam xiaomi bezicne slusalice, uneo svoje podatke za isporuku i to je to? Nisam dobio nikakvu povratnu infoaciju/email... Hvala i srecna nova![]()
150 paketa x 300 dinara minimalno za dostavu = 45.000Znam par ljudi koji su radili kao kuriri u unutrasnjosti, njihov dan pocinje tako sto 3-4 sata istovaraju kamion pun paketa i utovaraju svoj kombi kojim posle toga razvoze pakete po gradu, ja zivim u centru grada i u zivotu nisam dobio paket pre 10 ujutru, sto se poklapa sa tom pricom. Nakon toga treba da nazovu i isporuce preko 150 paketa i nazovu preko 150 brojeva dok paze da ih negde ne snimi kamera ili patrola. Vrlo cesto ostanu preko 12 sati, Dobijaju otkaz ugovora ako bukvalno dobiju grip jer nece da ih placaju 5 dana da ne rade. Generalno jedan od najjadnijih poslova koje mozes da radis. Pored toga ljudi narucuju pakete sa adresama u ulicama u koje kombijem ne moze da se udje, sa dvoristima gde imaju kera koji nije vezan, sa stanovima koji nisu naznaceni i slicno. Vecina kuca generalno nije uopste oznacena brojem, brojevi su takodje cesto rasporedjeni nasumicno kao blokovi na Novom Beogradu. Iz tog razloga kuriri kradu i zakidaju klijente na postarini dok kurirske sluzbe zmure na to na oba oka.
Reći da je njihov posao da dodju na vrata je isto kao ne davati baksis konobarima - dozvoljeno ako ti nije neprijatno.
na da to je velika mana sajta,opisi su ocaj,a i slike cesto ne odgovaraju onom sto prodaju. A danas pogledam nesto sto bih mozda kupio i odem na sajt prodavca pise da robe nema na lageru,a na ananasu stoji u ponudi. Zatim sam naleteo na par stvari koje su na Ananasu po jednoj ceni,a na sajtu prodavca 50% na snizenjuU petak sam naručio mušku jaknu Tom Tailor.
U opisu je pisalo da je kožna. Zbog manjka vremena nisam guglao jaknu nago bukvalno klik, bum, tras.
Danas najzad malo slobodnog vremena i google mi kaže da je to u stvari veštačka koža.
Vratiću im, i nikad ništa više sa njima.
SNG
Imas jaknu u rukama a ti guglas da li je koza ili nije?U petak sam naručio mušku jaknu Tom Tailor.
U opisu je pisalo da je kožna. Zbog manjka vremena nisam guglao jaknu nago bukvalno klik, bum, tras.
Danas najzad malo slobodnog vremena i google mi kaže da je to u stvari veštačka koža.
Vratiću im, i nikad ništa više sa njima.
SNG