Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

Ja moju neću prihvatiti iako stigne. Zvao sam ih i rekao tako i rekli su da je ok. Status da je kurir preuzeo stoji od 31.12.

Otkazaše mi porudžbinu od noćas, pih...ja se ponadao da će da ispoštuju. 🤓

Imam 3 narudzbine "od sinoc". Nekih 50% potvrdjeno. 2 proizvoda vec preuzeo kurir.

Meni i dalje u obradis va tri artikla, cenim ga da cu izvisiti za filter.

Sa onim kodom od juce

od TRITONEX - kurir preuzeo paket
- Spark - spakovana roba - ceka preuzimanje
i od Amana imam jos jedan u obradi

Sve ukupno 12200 / ja cu platiti oko 800-1000 din.

Prilozi

• 150.jpg
    150.jpg
    151.5 KB · Pregleda: 122
  • ananas.jpg
    ananas.jpg
    46 KB · Pregleda: 122
Videcemo. Realno se moglo ici na "beskonacni" iznos ako si sve ubacivao do 2k racun bi bio 0.
Bas me zanima koji je maksimum koji je neko uspeo da izvuce, realno je dobar bag bio
Videcemo. Realno se moglo ici na "beskonacni" iznos ako si sve ubacivao do 2k racun bi bio 0.
Bas me zanima koji je maksimum koji je neko uspeo da izvuce, realno je
Meni vec isporucena par paketa.
Sta si uzimao?

Za šta? Nije niko hakovao fejzbuk, oni su dali kod, ljudi ukucali taj kod i izašao toliki popust.
Mislim, naravno da mogu da te tuže, može neko da te tuži i što mu se ne sviđa tvoja frizura, ali da li ta tužba ima smisla je druga stvar.

Nepopularno mišljenje, ali kada Ananas nas nešto ošteti kako smo besni, a sada ? Čitaćemo u Tajnama zanata 2 za nekoliko godina kako su forumaši ojadili Ananas, i oterali ga u stečaj :D

Jel i ovaj novi kod sa bagom ?

ok, ajde sve iz pocetka :D

Kad su greskom bili oni televizori za 100din jel stiglo nekome?

Ljudi meni je malo glupo iako sam iskoristio bug vise puta. Ananas je zadnjih godina i pored svih problema u preoseku najpovoljniji online shop u Srbiji.
Ne ulazimo u to ko je vlasnik i sta pokusavaju da postignu. Ustedio mi je dosta pare defintivno za stvari koje sam morao da kupim, ali zbog "navlacenja" na popuste realno sam potrosio dosta para na nepotrebnosti.
Da li je bug nameran ili omasili progrmeri, tesko je reci, to bi mogao samo da potvrdi neki insajder.
Zbog ovakvih moguce kikseva, sta ako odluce ugase Ananas. Tesko vervovatno, ali zvucacu krajnje pateticno, malo mi je i zao

Naravno da mogu.
Na osnovu cega ako su mu jos za tu robu izdali fiskalni racun koji mu stigne preko emaila.

Ja korisnik stavio 6 artikla od po 2000 din u korpu, ukucao kod prihvatio na kraju cifru koja mi je izasla. Ananas potvrdio, spakovao, poslao i na email poslao fiskalni racun sa iznosom koji je ostao da platis. Gde ovde kupac snosi vid odgovornosti ako su oni to na kraju prihvatili a mogli su da otkazu?

Poslednja izmena:
Ljudi meni je malo glupo iako sam iskoristio bug vise puta. Ananas je zadnjih godina i pored svih problema u preoseku najpovoljniji online shop u Srbiji.
Ne ulazimo u to ko je vlasnik i sta pokusavaju da postignu. Ustedio mi je dosta pare defintivno za stvari koje sam morao da kupim, ali zbog "navlacenja" na popuste realno sam potrosio dosta para na nepotrebnosti.
Da li je bug nameran ili omasili progrmeri, tesko je reci, to bi mogao samo da potvrdi neki insajder.
Zbog ovakvih moguce kikseva, sta ako odluce ugase Ananas. Tesko vervovatno, ali zvucacu krajnje pateticno, malo mi je i zao
Neće da ugase, cilj im je da preprodaju Ananas što će i uraditi kada dođu do zacrtanog cilja-profita.

Nazad
Vrh Dno