Meni sve stoji da je potvrđeno, samo još da pošalju
Poceli da prihvataju narudzbine od juce. Da vidimo sta ce biti![]()
Poceli da prihvataju narudzbine od juce. Da vidimo sta ce biti![]()
Videcemo. Realno se moglo ici na "beskonacni" iznos ako si sve ubacivao do 2k racun bi bio 0.Jel ste uspeli da se ovajdite?
Ja sam prespavao bag
Bas me zanima koji je maksimum koji je neko uspeo da izvuce, realno je dobar bag bioVidecemo. Realno se moglo ici na "beskonacni" iznos ako si sve ubacivao do 2k racun bi bio 0.
Bas me zanima koji je maksimum koji je neko uspeo da izvuce, realno jeVidecemo. Realno se moglo ici na "beskonacni" iznos ako si sve ubacivao do 2k racun bi bio 0.
Sta si uzimao?Meni vec isporucena par paketa.
I dalje "radi dobro"
ovo radi za sada
Pa ako ce da glume Amazon, nadam se da nece da tuze. Amazon kad se *****e, prihvati *****.Mogu li da vas utuze posle ili sami snose trosak svog nemara?
Na osnovu cega ako su mu jos za tu robu izdali fiskalni racun koji mu stigne preko emaila.Naravno da mogu.
Neće da ugase, cilj im je da preprodaju Ananas što će i uraditi kada dođu do zacrtanog cilja-profita.Ljudi meni je malo glupo iako sam iskoristio bug vise puta. Ananas je zadnjih godina i pored svih problema u preoseku najpovoljniji online shop u Srbiji.
Ne ulazimo u to ko je vlasnik i sta pokusavaju da postignu. Ustedio mi je dosta pare defintivno za stvari koje sam morao da kupim, ali zbog "navlacenja" na popuste realno sam potrosio dosta para na nepotrebnosti.
Da li je bug nameran ili omasili progrmeri, tesko je reci, to bi mogao samo da potvrdi neki insajder.
Zbog ovakvih moguce kikseva, sta ako odluce ugase Ananas. Tesko vervovatno, ali zvucacu krajnje pateticno, malo mi je i zao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari