Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

Spark nije radnja, više je "podprovajder".

Pre par meseci se neko ovde zalio na to kako salju filtere za preciscivace vazduha (saomi) bez zastite od spoljnih uticaja. Ne znam da li se zalio i njima direkto ali evo mogu reci da mi je prvi put stigao filter a da je kutija umotana u 5 slojeva strec folije. Ovo je neki 7-8 koji kupujem a prvi tako spakovan.

Ako i Spark otkazuje porudžbine, vrlo moguće da Ananas ima nekih problema sa kurirskim službama. Verovatno su im istekli stari ugovori prvog januara, pa sada im treba vremena da ugovore nove.

Nula transparentnosti sa njihove strane naravno nije od pomoći, a po meni su gori od drugih prodavnica jer ne dozvoljavaju recenzije na sajtu.

Pre par meseci se neko ovde zalio na to kako salju filtere za preciscivace vazduha (saomi) bez zastite od spoljnih uticaja. Ne znam da li se zalio i njima direkto ali evo mogu reci da mi je prvi put stigao filter a da je kutija umotana u 5 slojeva strec folije. Ovo je neki 7-8 koji kupujem a prvi tako spakovan.
Ja sam pisao o tome. Uglavnom nije propisno spakovano

Ne snam sta je smesno samorejv?
Nista ne pise covek, ali uredno kaci glupe reakcije....
Ako nesto nije jasno, evo.
Bilo je kise, snega, vlag je po magacinima.
Filter je u kartonskoj kutiji koja se lako natopi npr
Posto ima serija filtera koje imaju rupe na najlonu vlaga moze uci u filter i od njega napraviti leglo budji npr, a poenta je da filter skuplja stetne stvari a ne da ih siri.

Primetno je da se smanjuje broj "poznatih" prodavaca na Ananasu a da Spark povecava ponudu, mada ukupno sarenolikost ponude pada (moje zapazanje). Npr. BcGroup tekoreci i nestao. Jos neki prodavac (ne secam se imena) sto prodavao neke delove za kosacice nestade, a planirao uzmem noz. Verovatno ima jos primera.

Kupon 2000 na 12000, moguće personalizovan, važi do 17.

PS2384

Da li ima neko pravilo ko dostavlja klima uredjaje kada pise da je dostavljac Gebruder Weiss?
Na racunu se oni ne spominju nego Ananas Express. Rok za dostavu je od 14-17.01, a kurir je preuzeo posiljku 14.
Ne znam koju kurirsku sluzbu da ocekujem i kada ce (a posle nekoliko stranica citajuci ovde i ako uopste stigne) stici.

2000 za 15000 kome treba, meni ne :)
MV3356

@nuk iskoristio sam kupon, hvala puno.

Jedno pitanje pošto sam prvo napravio porudzbinu bez vaučera, jel OK da je ne primim, već da čekam ovu drugu sa vaučerom? Nije bilo moguće otkazati kurir je već preuzeo.
Nisam to nikad radio do sad a čini mi se da je to čak i predlagano od strane operatera njihovog kol centa u takvoj situaciji.

Nema na čemu. Pošiljku odbiješ kad se kurir najavi, da

Dodas 8 artikla od po 2000 dinara, aktiviras vaučer i platis 0rsd 😂
Videćemo da li će ispoštovati...

Vi ste još i suzdržani, meni ako naplate sve što sam naručio - ima da bankrotiram... Inače, neke stvari su već poslate, i fiskalni račun stoji umanjen ili 0.

Meni ne prolazi vaučer uopšte. Iznos korpe 15k.

Nazad
Vrh Dno