Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

Излази реклама за Xiaomi пречишчивач 7.990 компакт 4, уђем на Ананас оно је 17.190 преко Спарка. Код други 8.000/9000.
Спарк је обично повољнији од осталих. Испада да је скупљи и од 4 лите који је дупло бољи.
Да ли је нека грешка?

Nije na akciji, ja sam ga uzeo dosta povoljno tamo. Filteri su sad na akciji baš povoljno
1000001056.jpg

Мени излази друга цена. 1000001066.jpg

Sad je ta cena al poslao sam ti koliko je bilo nedavno. Tako neke da kažem skuplje stvari moraš da lovis. Pratis svakodnevno cenu i čekaš kombinaciju sa kuponima

Знам да је био, код других је сада 8/9 хиљада. Само код Спарка 17.000.

Iako sam bio izabrao plaćanje na NIS pumpi prilikom preuzimanja na paketomatu za način plaćanja, sad mi stoji plaćanje uplatnicom, pa bih htio da otkažem porudžbinu i naručim ponovo. Ne mogu da pronađem način da otkažem u "porudžbine i povrati". Da li neko zna kako mogu otkazati preko sajta ili ih ipak moram pozvati?

Kad udjes u svoje porudzbine ima pise otkazati porudzbinu
Iako sam bio izabrao plaćanje na NIS pumpi prilikom preuzimanja na paketomatu za način plaćanja, sad mi stoji plaćanje uplatnicom, pa bih htio da otkažem porudžbinu i naručim ponovo. Ne mogu da pronađem način da otkažem u "porudžbine i povrati". Da li neko zna kako mogu otkazati preko sajta ili ih ipak moram pozvati?

Izgleda da se ne može tako otkazati kada je u pitanju plaćanje uplatnicom.. Biće automatski otkazana ako ne uplatim u roku od 3 dana.
Edit: zvao sam ih i oni takođe nemaju opciju da otkažu, tako da se moraju sačekati 3 dana da automatski bude otkazano, a za to vrijeme se ne mogu poručiti rezervisani proizvodi.

Poslednja izmena:
Da li neko ima problem sada oko nove godine sa dostavom gabaritnih stvari?
Grubber je dostavljac. Porudzbina je bila 24.12 i u prosli petak su je ovi iz dostave preuzeli. Rok za usporuku je ova nedelja ali mene niko nije pozvao i svi se prave mrtvi.

Svhatam da su praznici ali od ponedeljka do danas su bila tri radna dana i niko se nije udostojio cak ni da me pozove da kaze izvinjavamo se bice tad i tad posle praznika.

Da li imate neki kontakt telefon grubera da pokusam barem da dobijem info o dostavi.

Ispada da cu cekati skoro mesec dana na doatavu sto mi nije bas profesionalno

Koja 3 radna dana?
Koliko ja znam sve službe počinju da rade od 9.1

Danas je radni dan, 6. je radni dan, 8. je radni dan...

A i ponedeljak i utorak su bili radni dani.

A i ponedeljak i utorak su bili radni dani.
1. i 2. januar su neradni dani

Kome je radni dan?

Kurirske sluzbe ne rade danas 3.1, a ne rade ni za bozic...

Covek je narucio na ananasu, a koliko se secam tamo je pisalo da je dostava 8. ili 9.1 posto sam i ja narucio klimu.

Radi pošta i post express

Neke rade, neke ne rade danas. Meni je stigao malopre paket sa Temua, ne znam koja je služba, ali nije pošta. Moguće da je neki od onih lokalnih Potrčko i sl.

Radi i Ananas, otkazaše mi porudžbinu malopre 😁

Da li neko ima problem sada oko nove godine sa dostavom gabaritnih stvari?
Grubber je dostavljac. Porudzbina je bila 24.12 i u prosli petak su je ovi iz dostave preuzeli. Rok za usporuku je ova nedelja ali mene niko nije pozvao i svi se prave mrtvi.

Svhatam da su praznici ali od ponedeljka do danas su bila tri radna dana i niko se nije udostojio cak ni da me pozove da kaze izvinjavamo se bice tad i tad posle praznika.

Da li imate neki kontakt telefon grubera da pokusam barem da dobijem info o dostavi.

Ispada da cu cekati skoro mesec dana na doatavu sto mi nije bas profesionalno
Meni su kasnili oko 2 nedelje od datuma predvidjenog za dostavu. Nece te zvati da se izvine ali ce ti poslati poruku dan pre nego sto ce dostaviti. Moj savet je da zoves Ananas i da oni urgiraju sa njima (ako rade).

Meni i dalje stoji naručeno 1 - potvrđeno / .
Pc practic preko ananasa.

Meni i dalje stoji naručeno 1 - potvrđeno / .
Pc practic preko ananasa.
Ja sam poručio 27.12. isto prodavac PC Practic. Stajalo mi je / do danas, danas promenjeno u "porudžbina je spakovana". Ne znam kad si ti poručio, ali očigledno je išlo sporije sve tokom praznika, moguće da će ti potvrditi porudžbinu uskoro.

1000018425.jpgDa li neko zna kako mogu da pratim status porudzbine na sajtu City Expressa? Nemam na Ananasu nikakav broj porudzbine koji je kompatibilan sa onim sto mogu da upisem na sajtu City Expressa u polju za pretragu?

Ne mozes da pratis ananas pakete, PC Practic je jedan od nepouzdanijih i sporijih prodavaca.

Poslace ti City Express poruku na Viberu u kome je link za pracenje posiljke. Ali to obicno bude dan pred dostavu. Drugacije ne moze.
Od kad? Nema pracanje posiljke preko ananasa!!! To im je najveca mana!!!

Jedini nacin za pracenje je kada se u vecernjim satima dobije racun (emailom ili notifikacija na app), tek onda moze od prilike da se zna da je dostava sledeci radni dan ili u jutarnjim satima kada stigne email ili notifikacija u app sa "danas ti stize posiljka".

Ja sam poručio 27.12. isto prodavac PC Practic. Stajalo mi je / do danas, danas promenjeno u "porudžbina je spakovana". Ne znam kad si ti poručio, ali očigledno je išlo sporije sve tokom praznika, moguće da će ti potvrditi porudžbinu uskoro.
28.12.2024 :)

Mogu da se prate statusi porudžbine na City Express tako što pozoveš City i zamoliš da ti daju njihov broj za praćenje na osnovu ostalih podataka. Uglavnom su uvek bili ljubazni i dali mi broj, možda jednom ili dva puta mi je odgovoreno da to "nije moguće".

@kopmania
Što se tiče Gebruder Weiss, samo ukucaš u Google i videćeš i koji im je sajt a odmah tu na Google pretrazi imaš i telefon :)
Ali nemoj da tražiš kao "Grubber" jer će ti verovatno nešto bezveze izaći :)
Ja sam isto 24.12. naručio gabaritnu stvar, proveravao svaki dan i na sajtu (može da se traži po Ananasovoj šifri) i zvao da se konsultujem i telefonom, rekli su da je velika gužva ali ipak su uspeli me spakuju za 31.12. Verovatno malo pomaže kad vide da ti je hitno, samo naravno ne treba biti agresivan.

Što se tiče Gebruder Weiss , sa njima nema svrhe razgovarati , zvati iskljucivo ananas podrsku...

City drži od 26.12. paket, toliko o praćenju (ako se gleda fiskalni na Ananasu).
Imam neki osećaj da će da vrate nazad paket, već se jednom desilo pre par meseci (Spark, ista roba, isti City E)

Meni juče otkazali pošiljku, Spark. Prvi put sam iskoristio Intesa plaćanje na rate, novac nije bio skinut. Opet sam isto naručio, da vidim dokle ide ili dok ne skinu proizvod sa sajta.

Nazad
Vrh Dno