Ja pre dva dana i juče poručio. 2 puta bez problema. E sada, ne znam što neće..Jos da im vaucer radi za sve sto pise haha
Ja sam sastavio 2 puta kombinaciju preko 6000 i kaze minimum 6000 mora...
Edit: probao, radi kod.
Ja pre dva dana i juče poručio. 2 puta bez problema. E sada, ne znam što neće..Jos da im vaucer radi za sve sto pise haha
Ja sam sastavio 2 puta kombinaciju preko 6000 i kaze minimum 6000 mora...
Nece neke artikle, Jack Jones bokserice su oba puta bile problem, xxl velicina.Ja pre dva dana i juče poručio. 2 puta bez problema. E sada, ne znam što neće..
Edit: probao, radi kod.
Ponovo su pustili a5000 vaučer.Spremili smo specijalni vaučer od 5.000 RSD da ti pomognemo da kupiš šta god ti se sviđa na Ananasu, ā ima sve! Vaučer važi za kupovine iznad 35.000 RSD
Promo kod: a5000
Kreni u šoping SAD, jer ostalo je još 50 vaučera!
Ima opet A5000 samo kako su krenuli davace po 3 vaucera.
Ja vec koji put pokusavam da iskoristim taj vaucer ali uvek bude istoPonovo su pustili a5000 vaučer.
Standardno koliko znam, ali ne samo za Ananas nego za verovatno sve online prodavnice. Dobiješ samo fiskalni sa kojim imaš 2 god.Ueo memoriju kingston preko ananas, prodavac pc practic ali mi nisu dostavili garanciju na 120 meseci, ide email
jel ovo standarno da ovako svi rade preko ananasa ili?
Nek je sa srećom i da te dugo služi!Radi, sad sam kupio frižider.
Zavisi kako kad, nekad potvrde posle 30 min, a nekad par dana nema pravila zavisi sta je u pitanju, da li je a brzo da li nije i tdKoliko se ceka na potvrdu porudzbine na Ananasu?
Ja sam kupovao, normalno funkcioniše prilikom popunjavanja podataka može da se označi da je kupovina za pravno lice.Jel neko kupovao na Ananasu kao pravno lice tj na firmu?
Kako ide procedura kupovine?
Tako je, zato kad god mi vreme dozvoljava, nosim uredjaj direktno u ovlasceni servis, preskacem i prodavca, a kamoli da cekam jos i kurirsku sluzbu.Gde god da si kupio ukoliko vraćaš kurirskim službama, uvek će biti ista situacija.
Danas vratili pare posle više od 3 nedelje od reklamacijeTako i meni deluje, čisto forme radi poruka, a ovo "uređaj je poslat na detaljnu proveru" znači da će tek da otvore kutiju
Samo treba uvek tražiti povrat novca i odustanak od kupovine bez obzira na razloge reklamacije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari