Ima li neki zakonski rok do kog moraju da odgovore na podnet zahtev za reklamaciju? Kupljen neki uređaj, prestao da radi, podnet zahtev preko one forme na njihovom sajtu za vraćanje proizvoda i evo niko ne kontaktira već više od dve nedelje.
Razmišljam o Amsterdamu jer je jako jeftin pa se nadam da je nešto bolji nego Forma Ideale modeli. Da li ti deluje da je upotrebljiv za spavanje? 🤔Ja sam naručivao. Trosed (ako misliš na onaj liven) dolazi razvučen i stvarno je dobro zapakovan i zaštićen, sa sve kartonskim lajsnama i zaštitnom folijom. Ja nisam imao nikakvih problema ni sa trosedom ni sa isporukom. Inače trosed je kvalitetan i više nego dobar za taj novac.
Au, meni je tek danas isporucena ram memorija, a porucio sam 29.11 ... sto godina cekala je zapakovana ;/30.11. poručen Cudy mesh. Još uvek ne isporučuju. Danima stoji status "zapakovano" . Zvao call centar, kao poslaće urgenciju .....i ništa.
Brže mi stižu paketi sa alija nego od ovih .
Piše da je prodavac Laptop centar a na pdf-u koji su mi poslali prilikom potvrde porudžbine International trade group .
Vidim da si prezadovoljan s trosjedom. I ja razmisljam da ga narucim, Mozes li mi reci tacno koji si narucio?Ja sam naručivao. Trosed (ako misliš na onaj liven) dolazi razvučen i stvarno je dobro zapakovan i zaštićen, sa sve kartonskim lajsnama i zaštitnom folijom. Ja nisam imao nikakvih problema ni sa trosedom ni sa isporukom. Inače trosed je kvalitetan i više nego dobar za taj novac.
Razmišljam o Amsterdamu jer je jako jeftin pa se nadam da je nešto bolji nego Forma Ideale modeli. Da li ti deluje da je upotrebljiv za spavanje? 🤔
Vidim da si prezadovoljan s trosjedom. I ja razmisljam da ga narucim, Mozes li mi reci tacno koji si narucio?
Hvala puno za info, taman već neko vreme razmišljao da uzmem!Vidim ima pasta Arctic MX6 2g za 449din, što je prilično povoljno ako nekom zatreba...
Ja platio kartiocm i posle 2 sata mi pise odbijeno i vrate mi pare. Hm, posle sam opet narucio ali pouzecem, za sada nije odbijeno, evo proslo 24 sata, pa cemo da vidimo. Vrv se DOT market nesto zeznuo sa cenom pa nece da prihvate. na njihovom sajtu je sada neki crni popust 11,212.00 , a na ananasu 12.075, sa vaucerom je 11075. Nije valjda da zatezu za 135+- dinara :/Ja za sada zadovoljan sa Ananasom, kupio mobilni za kevu preko vaucera, sve super stiglo, monitor isto, sve super stiglo ali sve placao pouzecem, pre sat vremena kupio sa a1000 ryzen 5600 platio odmah, samo 11000 din me izaslo, pa cemo da vidimo, neki DOT market, prva dva su bila PcPractic.
Izgleda da salju robu koja je bila izlozenaMatis izgkeda salje bofl preko Ananasa.
kakav su meni ormar poslali, majko mila
I mene zanima, ima jednog dana opasno da se opečem kada ukinu besplatan povrat.Jesu li počeli da naplaćuju povrat robe u onih 14dana ili je i dalje besplatno za kupca?
Nisu uopste ni ponudili da ga reaktiviraju. No sada sam ga upravo narucio u lokalnoj prodavnici namestaja kada sam video da ce biti ista cena i da ce oni da ga sklope po nekoj smesnoj ceni, jer Matis se nije bio ni udostojio da naznaci rupe za sarafe.@presedan
Polako, samo im pošalji mail ili pozovi korisnički da ti reaktiviraju vaučer i kupi sto opet sa vaučerom koji ti pošalju. Njima je jednostavnije da ti vrate novac nego da se mačuju sa Matisom.
Ne verujem da je baš sve svoje tajne izneo... Ili makar one najzanimljivije.Kako saznajem od anonimnog izvora, povodom Novogodišnjih praznika, uz svaku kupovinu veću od 5000din na poklon "Tajne zanata". Količine su ograničene... 🤣
![]()
2 vaučera različita mislim da mogu, ako misliš dva a5000 na jednom nalogu nije moguće u istom danu(sutra može ponovo a5000 na istom nalogu). Pokušaj , pa vidi šta prolazi a šta ne.Jel mogu da se dobiju u istom danu 2 vaucera za dve razlicite porudzbine, normalno ako si srece da upadnes u srecnu grupu za vaucere? Jel neko probao?
Što se kaže ne pitaj me za prvi milion, sve ostalo može.Ne verujem da je baš sve svoje tajne izneo... Ili makar one najzanimljivije.
6 dana je meni biloPitanje za ljude koji su vraćali robu Ananasu: Koliko vremena je prošlo od trenutka promene statusa u "Novac je refundiran." do trenutka kada je novac zaista i vraćen na račun?
i meni isto, pa sam na sestrinom nalogu ukucao kod i zavrsio drugu porudzbinu.Meni nije htelo dva puta vaučer a5000 na istom nalogu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari