Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

Ima li neki zakonski rok do kog moraju da odgovore na podnet zahtev za reklamaciju? Kupljen neki uređaj, prestao da radi, podnet zahtev preko one forme na njihovom sajtu za vraćanje proizvoda i evo niko ne kontaktira već više od dve nedelje.

Ja sam naručivao. Trosed (ako misliš na onaj liven) dolazi razvučen i stvarno je dobro zapakovan i zaštićen, sa sve kartonskim lajsnama i zaštitnom folijom. Ja nisam imao nikakvih problema ni sa trosedom ni sa isporukom. Inače trosed je kvalitetan i više nego dobar za taj novac.
Razmišljam o Amsterdamu jer je jako jeftin pa se nadam da je nešto bolji nego Forma Ideale modeli. Da li ti deluje da je upotrebljiv za spavanje? 🤔

Ja za sada zadovoljan sa Ananasom, kupio mobilni za kevu preko vaucera, sve super stiglo, monitor isto, sve super stiglo ali sve placao pouzecem, pre sat vremena kupio sa a1000 ryzen 5600 platio odmah, samo 11000 din me izaslo, pa cemo da vidimo, neki DOT market, prva dva su bila PcPractic.

30.11. poručen Cudy mesh. Još uvek ne isporučuju. Danima stoji status "zapakovano" . Zvao call centar, kao poslaće urgenciju .....i ništa.
Brže mi stižu paketi sa alija nego od ovih .
Piše da je prodavac Laptop centar a na pdf-u koji su mi poslali prilikom potvrde porudžbine International trade group .

30.11. poručen Cudy mesh. Još uvek ne isporučuju. Danima stoji status "zapakovano" . Zvao call centar, kao poslaće urgenciju .....i ništa.
Brže mi stižu paketi sa alija nego od ovih .
Piše da je prodavac Laptop centar a na pdf-u koji su mi poslali prilikom potvrde porudžbine International trade group .
Au, meni je tek danas isporucena ram memorija, a porucio sam 29.11 ... sto godina cekala je zapakovana ;/

I moj telefon poručen 1.12, zapakovan 3.12 i još ćuti u pc centru. Računam možda čekaju da im se nakupe paketi pa da zovu kurirsku službu.

Vidim ima pasta Arctic MX6 2g za 449din, što je prilično povoljno ako nekom zatreba...

Ja sam naručivao. Trosed (ako misliš na onaj liven) dolazi razvučen i stvarno je dobro zapakovan i zaštićen, sa sve kartonskim lajsnama i zaštitnom folijom. Ja nisam imao nikakvih problema ni sa trosedom ni sa isporukom. Inače trosed je kvalitetan i više nego dobar za taj novac.
Vidim da si prezadovoljan s trosjedom. I ja razmisljam da ga narucim, Mozes li mi reci tacno koji si narucio?

Razmišljam o Amsterdamu jer je jako jeftin pa se nadam da je nešto bolji nego Forma Ideale modeli. Da li ti deluje da je upotrebljiv za spavanje? 🤔

Trosed ima žičano jezgro, za spavanje ne znam kakav bi bio... Verovatno dobar, pogotovo ako na njega ide neki nad dušek ili nešto. Ja ga ne koristim za spavanje pa ne mogu da ti prenesem utiske, ali rasklapao sam i ležao i ono šta ja znam... krevet ko krevet :) . Obišao sam gomilu salona uključujući i formu, i veruj mi da za ovaj novac nema ništa ni približno.

Vidim da si prezadovoljan s trosjedom. I ja razmisljam da ga narucim, Mozes li mi reci tacno koji si narucio?

Liven Amsterdam, bez onih stranica.

Ja za sada zadovoljan sa Ananasom, kupio mobilni za kevu preko vaucera, sve super stiglo, monitor isto, sve super stiglo ali sve placao pouzecem, pre sat vremena kupio sa a1000 ryzen 5600 platio odmah, samo 11000 din me izaslo, pa cemo da vidimo, neki DOT market, prva dva su bila PcPractic.
Ja platio kartiocm i posle 2 sata mi pise odbijeno i vrate mi pare. Hm, posle sam opet narucio ali pouzecem, za sada nije odbijeno, evo proslo 24 sata, pa cemo da vidimo. Vrv se DOT market nesto zeznuo sa cenom pa nece da prihvate. na njihovom sajtu je sada neki crni popust 11,212.00 , a na ananasu 12.075, sa vaucerom je 11075. Nije valjda da zatezu za 135+- dinara :/
Ako zbog 135 dinara zatezu, nek se obese :/

Jesu li počeli da naplaćuju povrat robe u onih 14dana ili je i dalje besplatno za kupca?

Uopste mi nije jasan taj Ananas. Od dva klub stola jedan nije bio ispravan, reklamiram ga i oni bukvalno za dva dana posalju kurira da ga pokupi. Zatim zove neki njihov operater i u razgovoru mu kazem da zelim zamenski stolic, a ne novac jer je to prosto deo seta, a takodje sam iskoristio vaucer za kupovinu njega. Javljaju da je reklamacija prihvacena, ali danas mi uplacuju novac, umanjen za cenu vaucera naravno, I sad opet moram da narucim taj isti stolic po punoj ceni. Nije mi toliko ni stalo do razlike u tom iznosu, ali zar nije bilo normalnije da Matis posalje taj zamenski nogar i rese stvar bez komplikovanja? I sto me uopste pita koju cu opciju ako ce svakako da urade po svom.

@presedan
Polako, samo im pošalji mail ili pozovi korisnički da ti reaktiviraju vaučer i kupi sto opet sa vaučerom koji ti pošalju. Njima je jednostavnije da ti vrate novac nego da se mačuju sa Matisom.

Ajde sto je nesto jeftnije ako kupite posebno tih 5 proizvoda, nego je fora sto ste na paketu od 5 ustedeli 1400din, a na posebno samo 550din. Jasno je da je sve to marketing, sarena laza i lose funkcije, ali im je ta "akcijska usteda" stvarno smesna stavka.

Prilozi

• Screenshot 2024-12-11 215932.png
    Screenshot 2024-12-11 215932.png
    109.9 KB · Pregleda: 72
  • Screenshot 2024-12-11 215607.png
    Screenshot 2024-12-11 215607.png
    226.4 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
Kako saznajem od anonimnog izvora, povodom Novogodišnjih praznika, uz svaku kupovinu veću od 5000din na poklon "Tajne zanata". Količine su ograničene... 🤣
images

Poslednja izmena:
@presedan
Polako, samo im pošalji mail ili pozovi korisnički da ti reaktiviraju vaučer i kupi sto opet sa vaučerom koji ti pošalju. Njima je jednostavnije da ti vrate novac nego da se mačuju sa Matisom.
Nisu uopste ni ponudili da ga reaktiviraju. No sada sam ga upravo narucio u lokalnoj prodavnici namestaja kada sam video da ce biti ista cena i da ce oni da ga sklope po nekoj smesnoj ceni, jer Matis se nije bio ni udostojio da naznaci rupe za sarafe.

Sad videh da im je danas opet aktuelan kupon a5000 za iznose od preko 35000rsd, plus neki vaucer iznenadjenja a2500 za iznos veci od 20000rsd.

Kako saznajem od anonimnog izvora, povodom Novogodišnjih praznika, uz svaku kupovinu veću od 5000din na poklon "Tajne zanata". Količine su ograničene... 🤣
images
Ne verujem da je baš sve svoje tajne izneo... Ili makar one najzanimljivije.

Jel mogu da se dobiju u istom danu 2 vaucera za dve razlicite porudzbine, normalno ako si srece da upadnes u srecnu grupu za vaucere? Jel neko probao?

Jel mogu da se dobiju u istom danu 2 vaucera za dve razlicite porudzbine, normalno ako si srece da upadnes u srecnu grupu za vaucere? Jel neko probao?
2 vaučera različita mislim da mogu, ako misliš dva a5000 na jednom nalogu nije moguće u istom danu(sutra može ponovo a5000 na istom nalogu). Pokušaj , pa vidi šta prolazi a šta ne.
Ne verujem da je baš sve svoje tajne izneo... Ili makar one najzanimljivije.
Što se kaže ne pitaj me za prvi milion, sve ostalo može.

Poslednja izmena:
Ja sam 2 kom a3000 na dve različite narudzbine,prošlo oba u razmaku 10 min.
Kasnije sam jedan uredjaj zadržao,a drugi otkazao

Nazad
Vrh Dno