lurkerr
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.10.2019
- Poena
- 185
Novi SadJe li mesto isporuke Beograd?
Novi SadJe li mesto isporuke Beograd?
kriterijum je bio 34" 3440x1440 VA panel sa vecim refresh rateomKoji monitor, jel moze preporuka od Linusa Srbina?
Kolega uzeo tv, kostao 33 ja upao sa aparatom za pritisak i obojica zadovoljni tim vauceromkriterijum je bio 34" 3440x1440 VA panel sa vecim refresh rateom
Hteo sam Asus tuf gaming VG34VQ3B (37,000 u bc group) i u poslednjem trenutku spazim gotovo identican po specifikacijama Philips Evnia 3000 34M2C3500L/00 za 32,600 na ananasu. Svi komentari koje sam nasao na netu su pozitivni, cak ljudi komentarisu da nema ghostinga.
Prosao sam 7000 jeftinije a jos sam uzeo i par sitnica da dodjem do 35,000 zbog kupona.
8k dinNa koju korpu ti je bio taj od 1500?
Uh taj i meni treba, dobro znači da postoje takvi vaučeri da čekam.8k din
Pustaju ga u talasimaOpet ne radi a5000 to malo oce malo necje
Da otišao, mora 24 h. da dežuramo ako tad nešto ulovimo, sa proverom na 5 minuta nema ništa. 😁Ne važi, iznos mi je 6.800
Neverovatno da ga je neko već iskoristio.
Pise da je za ceo asortiman , ali za prvih 150 korisnika koji stignu da iskoristePitanje je da li vaucer a5000 vazi samo za odredjene artikle ? Mozda nijje za ceo asortiman.
a vaučer - specijalna ponuda | Ananas
Dobrodošli na Ananas E-Commerce. Pronađite i kupite proizvode iz različitih prodavnica na jednom mestu! Sigurna i laka online kupovina uz najbržu dostavu!ananas.rs
To si u pravu, ali za ovaj biznis dve godine, tri su ništa. Čitao sam za Amazon čini mi se da su dal 10 godina imali minus, pa su posle skočili u veliki plus. Samo što mi nismo Amerika, i nismo bogato i veliko tržište. E zato me interesuje jer nemam predstavu kako im ide.Niko ne radi dugo ako je u minusu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari