Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

Ja sam pisao više puta, to šta je bilo prošle godine se neće ponoviti.
MC se ispucao sa cashbackom za početak
Ananas je duze vremena delio svoje vaučere
Ne znam odakle vam optimizam da će biti nešto specijalno?
Jedino što sam očekivao je da će danas ono od 14 do 22h da bude nešto, ali je bilo bzv.
Iskreno, nije propast.
Ionako sem Ananasa nisam ni video nešto vredno trošenja para.
Mene je samo abnormalna količina reklamacija upropastila...
Ali i ako sve to ispeglam i oduže se za mučenje, neće biti loše.
Jedino ih te kurirske službe ubijaju.
Prošle godine je bio MM i radilo je top.
City je brljao i prošle i ove godine... Ove godine čak i više i ne znam zašto ne angažuju BEX koji ima i svoje paketomate, tj paket shopove.

Istekao spark5000 sad je a5000 foto finis...

Mnogo manje kodova podeljeno ovde danas nego prethodnih dana. Možda je ananas rešio da danas svi dobiju po 500 dinara, da kompenzuju za ovaj a5000 što daju :D

Koji monitor, jel moze preporuka od Linusa Srbina? :)
kriterijum je bio 34" 3440x1440 VA panel sa vecim refresh rateom

Hteo sam Asus tuf gaming VG34VQ3B (37,000 u bc group) i u poslednjem trenutku spazim gotovo identican po specifikacijama Philips Evnia 3000 34M2C3500L/00 za 32,600 na ananasu. Svi komentari koje sam nasao na netu su pozitivni, cak ljudi komentarisu da nema ghostinga.
Prosao sam 7000 jeftinije a jos sam uzeo i par sitnica da dodjem do 35,000 zbog kupona.

Samo da se javno zahvalim kolegi @aToS+ za vaucer od 1500din
Ziv bio, ziveli 👍😊

P.S. u inat onima koji zgrabe vaucer, a ni lajk ne udare. O komentarisanju da je uzeo vaucer i zahvaljivanju necu ni da pricam.

Poslednja izmena:
kriterijum je bio 34" 3440x1440 VA panel sa vecim refresh rateom

Hteo sam Asus tuf gaming VG34VQ3B (37,000 u bc group) i u poslednjem trenutku spazim gotovo identican po specifikacijama Philips Evnia 3000 34M2C3500L/00 za 32,600 na ananasu. Svi komentari koje sam nasao na netu su pozitivni, cak ljudi komentarisu da nema ghostinga.
Prosao sam 7000 jeftinije a jos sam uzeo i par sitnica da dodjem do 35,000 zbog kupona.
Kolega uzeo tv, kostao 33 ja upao sa aparatom za pritisak i obojica zadovoljni tim vaucerom

Ma žene su čudo, ova moja danas se setila da gleda čizme a mesec dana pričam gledaj šta ti treba.
Ima čizme Tom Tailor za koje sam imao vaučer snižene na 5000 , uz vaučer bi bile još niže ali cvrc, rasprodate

Danas poslednji dan, ja izvuko jedno 20*500.

Ma ja sabajle još pokušam da dobijem neki bolji vaučer al oćeš djoku sam dobio veći od 500 din.

Opet ne radi a5000 to malo oce malo necje

Evo dobio sam 1500 rođendanski vaučer, možda nekome dobro dođe:

Uživaj u svom vaučeru od 1.500 RSD koji ti poklanjamo za kupovinu preko 5.000 RSD!

Tvoj promo kod je:

Pww5q6e8

I ja sam dobio poruku na viber za a5000 vaucer, probao ne radi, dal je istekao ne znam pise kao prvih 150 ko iskoriste.
Da li se ovo resetuje dnevno, tipa da li ce sutra biti isto a5000 mozda ili ?

Pitanje je da li vaucer a5000 vazi samo za odredjene artikle ? Mozda nijje za ceo asortiman.

Interesuje me ako neko zna kako su zadovoljni sa prodajom i profitom u Ananasu do sada, pošto se pisalo da su u minusu, drugi kažu da to tako ide prvih godina. Ako neko zna , i ima informaciju neka napiše.

Niko ne radi dugo ako je u minusu.
To si u pravu, ali za ovaj biznis dve godine, tri su ništa. Čitao sam za Amazon čini mi se da su dal 10 godina imali minus, pa su posle skočili u veliki plus. Samo što mi nismo Amerika, i nismo bogato i veliko tržište. E zato me interesuje jer nemam predstavu kako im ide.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno