Kakva smejurija... Vise od nedelju dana sam trazio kontakt od sparka i nisam uspeo.
Posaljem meil ananasu gde pitam da li ima na stanju proizvod, odgovore da se obratim prodavcu za tacne informacije.
Posaljem odgovor da mi daju kontakt, ne dobijem odgovor na to pitanje, posaljem nov meil sa istim pitanjem, nema odgovore (vise puta sam se zamlacivao)
Zanimljiva cinjenica, ja pisem na meil
[email protected] koji je u apr-u naveden kao kontakt prodavca spark, a odgovor dobijam uvek sa podrska@ananas...
Medjuvremenu se obratim uvozniku, kazu da taj proizvod jesu oni uvezli ali od njih nije kupio spark (nisu hteli da mi kazu ko je kupio od njih).. Uglavnom oni su mi posali u meilu garanciju koju nisam dobio uz proizvod a proizvodjac je nudi i reklamira..
U apr-u medju onim dokumentima lepo pise da je osnivac ananas, zasto ovo rade je dobro pitanje pa eto, mali oprez.
off: Ja ne mogu da verujem koliko ljudi ne citaju, ali jos crnje je sto nezele ni da se potrude da nadju odgovore, lakse je postaviti pitanje na forumu nego ukucatu u pretragu