Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kupi proizvod: AOC 24G2SPAE/BK Gaming monitor, 23.8"/FHD/IPS/165 Hz/1ms/FreeSync premium/Crni online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!
Imam deset naloga.
Prvog dana prvi kupon koji sam izvlačio bude 1500 dinara na vrednost korpe od 4000 dinara.
Juče na drugom nalogu izvučem 1500 dinara na vrednost korpe od 6500 dinara i danas na istom tom nalogu izvučem opet isti kupon.
poslao sam... posto dobih povratnu da kod radi, podelio sam kodove svima koji su trazili, i ostao je JOS JEDAN, ko se prvi javi na PM dobija kod onima kojima ne odgovorim na PM to ce biti znak da nisu bili prvi, znaci kod je za MASTER karticu, 1500 popusta na 4000
Imam deset naloga.
Prvog dana prvi kupon koji sam izvlačio bude 1500 dinara na vrednost korpe od 4000 dinara.
Juče na drugom nalogu izvučem 1500 dinara na vrednost korpe od 6500 dinara i danas na istom tom nalogu izvučem opet isti kupon.
Ja ne znam šta vi kupujete na tom Ananas sajtu kad su cene nerealno visoke. Kladim se da 95% njihove ponude čak i sa tim popustom može da se nadje jeftinije na drugom mestu.
Ja ne znam šta vi kupujete na tom Ananas sajtu kad su cene nerealno visoke. Kladim se da 95% njihove ponude čak i sa tim popustom može da se nadje jeftinije na drugom mestu.
U pravu si,ima mnogo skupih stvari. Ali ja sam konkretno gledao tv koji je tamo bio najeftiniji,jos popust bio bi pravi ananas.
Ali su sklonili tv tako da sad nema za mene nista 😁
Dobar deo su nerealne cene, ali dešava se da natrče i odlične cene.
Ja sam klincu pre par meseci kupio napajenje i slušalice. I jedno i drugo su bile cene koje nisu mogle da se nađu nigde.
Kolega je letos kupio dve Hisense klime po vrhunskim cenama, šta više zvao je uvoznika ne bi li dobio još bolju cenu, ali rekli su mu da su ceo kontigent tog modela prodali Ananasu.
Ono što sam primetio je da su uglavnom dobre cene za ono što prodaju Spark i Uspon koje su njihove firme.
Kupi proizvod: AOC 24G2SPAE/BK Gaming monitor, 23.8"/FHD/IPS/165 Hz/1ms/FreeSync premium/Crni online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!
Ja sam izvukao 70% na izdvojenu ponudu, nema bas puno zanimljivih stvari. Imaju nekoliko Bruder vozila, na sta ispadne stvarno lep popust, neke fitnes stvari i neke sitnice
pardoniram, ako neko dobije master card kupon a ne treba mu neka mi posalje. mozda uzvratim istim, tj mozda izvucem isti a ponudicu i svaki obican, naravno, a da nije 500 din. trenutno mi bas treba mc. hvala....