Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Malo mi baguje app.
Juce ispadalo, sada neki artikli nemaju sliku.
Jos neko ovakav problem?
Kod ako neko ima, veci od 500, moze na pp. Nisam toliko brz da uhvatim kada neko podeli ovde, a vala na 7,8 paketa sam iskoristio 500 dindzi i od mene im je dosta

Slepac, mora 10.000 din robe bez dostave. Iskoristio ovaj vaučer od 2500din za prvu kupovinu na ananasu. Videcu kakvi su u odnosu na bazzar i shoppster na kojima imam najviše porudžbina.

Nego, pošto je sa tri različita izvora naručeno na ananasu, da li stiže sve pojedinačno ili kao objedinjena pošiljka?

Svaki sledeci post, jel moze neko da udeli vaucer ce biti trajno izbacen iz teme i banovan na 7 dana.

Ko ima vaucer nek ostavi poruku, a ne da okaci kod jer se ne zna jel iskoristen ili nije.

Evo jedan info...Mozda nekom bude znacilo.
Gledao neki hdd na ananasu i posto je cena povoljna ( a uz kupon bez premca ) a u svim drugim radnjama je slicna ali negde i pise da je disk refurbished poslao korisnockom servisu upit. Odgovor: Sva roba na Ananasu je nova.
Posljem im link sa njihovog sajta gde u imenu HDD( neki drugi hdd ) ima oznaku REF...i pitam da li je i taj hdd nov?
Odgovor: Svi proizvodi na sajtu su novi.
Sledece pitanje je da li je refurbished disk nov?
Cekam odgovor :) Inace za odgovor na drugo pitanje sam cekao 3 dana :D

Poslednja izmena:
Dosta vas gume gleda, meni su sad stigle letnje sava hp2, 1023 je dot ako nekoga bude interesovalo

Pa kad kupujes letnje pred zimsku sezonu 😄. Sad ko kupuje zimske dobije dot iz 2022, sledece godine ce letnje iz 2023 i tako se vrti u krug.

Ja dobio vaučer 70% za izdvojenu ponudu, ali mi je lažni gmail inbox pun i ne prima mejlove, pa mi nije stigao. 😂
Dosta mi je Ananasa, odustao sam od PlayStationa, uzeh na BC Groupu volan, menjac i gejmersku stolicu, jeftinije je nego ovde, a i pouzdanije.

Može li neko da mi potvrdi da je sa SBB mreže dobio vaučer veći od 500?

da hteo sam u ananas temu, izvinjavam se. Ja sam takođe došao do istog zaključka, na poslu dobijem vaučer (mts), a kući ništa (SBB). Call me paranoid!!!

Ja uglavnom na poslu otvaram na sbb, par puta kuci na telekomu, par puta u mtel romingu i svaki put 500.

Ja koristim SBB i za ovih desetak dana, dvaput sam dobio Mastercard vaučer od 2500 dinara, a ostalo su bili ovi po 500, tako da definitivno nema veze sa mrežom. Jedan sam iskoristio, a ako neko želi taj drugi od 2.500 dinara za kupovinu iznad 6.000 RSD sačuvanom Mastercard karticom, neka mi se javi privatnom porukom pa ću mu proslediti.

Kad se narucuju gume da li se svaka posebno naruci (zbog vaucera) i da li u tom slucaju salju sve cetiri zajedno ili je isporuka po gumi?

^Isporuka po gumi, za svaki nalog po jedna isporuka :) Mada ako su iste gume onda ih šalje jedna firna i vrv dobijaš u isto vreme.

Sa razlicitih naloga?
Ja imam samo jedan nalog, pa sam mislio da u cetri dana narucim po jednu.
Sad, da otvaram jos tri naloga zbog guma..??

Mozes da koristis kupone koje si dobijao prethodnih dana na jednom nalogu, posto mi deluje da hoces da uzimas sa 500 din kuponima. Ili ce ti neko odavde dati ako nemas (samo ne sme vise javno da se trazi. Izvuces sad jedan, ujutru jos jedan i trazis jos dva na pm).

Ili sacekas da skupis svoja 4 kupona, ako bas tako hoces, i kupis sve gume jednu za drugom. Gde da kupujes po jednu na dan pa da te smara kurir svaki dan, a i ti njega. Ili jos gore, da nestane tih guma nakon sto si kupio jednu ili tri komada, pa da posle juris na drugom mestu sa drugim DOT

Poslednja izmena:
Hehe nisam znao da je zabranjeno trazenje kupona

Poslednja izmena:
Valja li ista od case coolera sto trenutno ima u ponudi na ananasu ako se neko razume? Pazarilo se kuciste pa bi valjalo 3x12 ili 2x14 staviti napred :D

Valja li ista od case coolera sto trenutno ima u ponudi na ananasu ako se neko razume? Pazarilo se kuciste pa bi valjalo 3x12 ili 2x14 staviti napred :D

BUDITE TIHI! Hladnjak 140 mm tiha krila 4 pvm 1.100 o/min izdržljiv fluidno-dinamički ležaј, bl096

COOLER MASTER Ventilator za kućište Mobius 120P ARGB (MFZ-M2DN-24NP2-R1) crni

Nazad
Vrh Dno