Šta je novo?

Analogna TV & DVB-T karta

fatza

Slavan
Učlanjen(a)
09.08.2005
Poena
365
Zanima me da li neko ima iskustva sa nekom analogno/digitalnom (DVB-T) kartom? Bitno mi je da
ima mogucnost prijema analognih zemaljskih kanala i digitalnih zemaljskih (DVB-T), FM mi nije bitan
ni najmanje. Pojavila se neka Gigabajtova kartica za prijem analognih/dvb-t signala, do pre neki
dan joj je cena bila 3,050 dinara, a sada je vec 3750. :( Josh jedna bitna stvar je da ima i video ulaz,
da bih mogao da prebacim na komp neke stare VHS-ove, a zatim ih pobacam. :) Takodje mi je bitno
da ima hardverski mpeg2!

Aj' sad! :)

Ima hauppauge tv+dvb-t za nekih 6000.. ali nema hw enc... iskreno nisam ni jednu analogno digitalnu video sa hw enkoderom...
a da, NECES kupiti hw encoder za 3000 din nikako, stagod da pise na kutiji... najblize tome je ati theatrix 550, ali je i on skupjli... obicni tuneri sa hw encoderom su npr hauppauge wintv pvr-150 i cena mu je oko 100eu, sto je za ovu karticu ekstra... imas i leadteka za slicne pare, ali je hauppauge druga galaksija u odnosu na njega...

iskreno nisam ni jednu analogno digitalnu video sa hw enkoderom...
edit: sorry, prebacih se na Atijev model... ima ih, naravno, ali dolaze u okviru novih TV Wonder serija.

anyway, mislim da ova Gigabyte karta za 45 € pruža puno...

Poslednja izmena:
Ako trazis pristupacnu hibridnu kartu slobodno uzmi Gigabyte. Za taj novac radi odlicno, nema peripetije sa drajverima dobijas dbar softver (jeste zahtevan ali je i dobro uradjen) e sad hardverski mpeg2 nema. Ovu kartu sam probao i mogu slobodno da preporucim.

Ako trazis pristupacnu hibridnu kartu slobodno uzmi Gigabyte. Za taj novac radi odlicno, nema peripetije sa drajverima dobijas dbar softver (jeste zahtevan ali je i dobro uradjen) e sad hardverski mpeg2 nema. Ovu kartu sam probao i mogu slobodno da preporucim.

Koliko je zahtevan softver, s obzirom da imam AMD XP 1700+ na ~1500 MHz? Video sam na njihovoj
stranici da je minimum neki procesor oko 1800 MHz, a taj uslov, bar za sada, ne ispunjavam. :)
Josh neshto, da li moze da se iskljuchi timeshifting, ne bih voleo da mi snima program non stop...

Hvala za info!

Nazad
Vrh Dno