Šta je novo?

an unnamed file was not found

vizionar

Čuven
Učlanjen(a)
22.05.2002
Poena
619
Odnedavno mi se malo malo pa pojavi prozor sa porukom: "an unnamed file was not found" i to samo kada koristim TelepoPro i FlashGet - prvo poceo Flash a sad i Teleport radi isto. Pored toga, teleport cesto nakon zavrsenog downloada sajta izbaci poruku sa greskom koja spominje C++ ali sam zaboravio kako tacno glasi a sad ko za inat nece da se pojavi.

Postovao sam ovde jer vjerujem da je neki sistemski fajl ostecen/obrisan deinstalacijom nekog programa posto sam ih nekoliko deinstalirao i poslije toga se pojavio problem.

Da li neko zna u cemu je problem?

Evo sta kaze Teleport kada zavrsi sa downloadom:

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!
Program: D:/Program Files\Teleport Pro\pro.exe

abnormal program termination

To kaze MDM (debuger) (dakle ne kaze teleport, na njemu se "samo" izazvala greska). Da se meni to desava, ja bih probao da reinstaliram teleport pa da vidim da li ce se greska ponoviti.

Ako imas neki od OS-a koji ima system restore (npr. winXP) onda iskoristi to da vratis na stanje (datum) od pre nego si deinstalirao programe u koje sumnjas da su napravili problem (nakon svoje deinstalacije)

Znam da ne kaze Teleport jer je problem u nekoj C++ runtime biblioteci. Nadao sam se da ce mi neko znati reci koja biblioteka/koji fajl nije u redu pa da samo njega zamijenim.

Neko od programera bi trebao/mogao ovo znati, ipak je to jedan fajl koji ne koristi vecina programa (greske se javljaju samo kod ova dva).

Reinstalacija programa, kao sto sam i ocekivao, nije pomogla. Koristim w2k tako da nista od System restore opcije. E ako zbog ovog s***a budem morao reinstalirati sistem onda definitivno pocinjem koristit one disk image alatke. :rocket:

Primjetio sam jos jednu cudnu pojavu. Na pritisak desnog CTRL tastera cuje se "beep" zvuk. Koliko puta pritisnes toliko se puta cuje.

Lijevi CTRL taster ne radi kada se koriste shortcut-i sa tastature.

Raspad sistema zbog jednog fajla. :(

Ako sumnjas da nesto fali od c++ runtime fajlova onda skini ovo

http://www.david-taylor.pwp.blueyonder.co.uk/software/msvcrt-v6sp3.zip

DS9 je napisao(la):
Ako sumnjas da nesto fali od c++ runtime fajlova onda skini ovo

http://www.david-taylor.pwp.blueyonder.co.uk/software/msvcrt-v6sp3.zip

E tako nesto sam trazio. Hvala ti, probacu pa cu javiti jel upalilo.

Nazad
Vrh Dno