Jes da ne gajim preterane nade u resavanje mog problema (osim reinstalacije os-a)... ali reko da probam...
Komp mi trci 24/7...
Os je winxp sp2
na njemu trci utorrent 1.7.5.
Imam patchevan sistem na 100 halfopen konekcija.
Net je sbb kablovski i ruter je linksys wrt54gl sa dd-wrt fw-om.
Utorrent sam otvara sebi random port preko upnp
Posle par dana ispravnog rada (recimo 3) u nekom momentu svi torrenti pocrvene i net postane neupotrebljiv. u statusu trackera dobijem poruku:
An operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because a queue
was full.
Ovo mi se prvi put desilo u novembru, pre toga je sve radilo isto ovako 4 meseca (sa ovom masinom) i jos 4 sa prethodnom.
Sve bude ok sto se neta i routera tice, jer se sa druge masine normalno pristupa u mrezi i posle reseta masine je sve ok.
Gledao sam malo na netu: predlozi su isljuciti /3GB switch, koji ja ni nemam... druga varijanta koju sam nasao je setovati maxuser port u registriju na 65535. Nije pomoglo.
Viruse i slicno sam odmah skenirao sa gomilom alata i cist sam.
Predlozi, ideje, sugestije?
Komp mi trci 24/7...
Os je winxp sp2
na njemu trci utorrent 1.7.5.
Imam patchevan sistem na 100 halfopen konekcija.
Net je sbb kablovski i ruter je linksys wrt54gl sa dd-wrt fw-om.
Utorrent sam otvara sebi random port preko upnp
Posle par dana ispravnog rada (recimo 3) u nekom momentu svi torrenti pocrvene i net postane neupotrebljiv. u statusu trackera dobijem poruku:
An operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because a queue
was full.
Ovo mi se prvi put desilo u novembru, pre toga je sve radilo isto ovako 4 meseca (sa ovom masinom) i jos 4 sa prethodnom.
Sve bude ok sto se neta i routera tice, jer se sa druge masine normalno pristupa u mrezi i posle reseta masine je sve ok.
Gledao sam malo na netu: predlozi su isljuciti /3GB switch, koji ja ni nemam... druga varijanta koju sam nasao je setovati maxuser port u registriju na 65535. Nije pomoglo.
Viruse i slicno sam odmah skenirao sa gomilom alata i cist sam.
Predlozi, ideje, sugestije?