Šta je novo?

Amnesia: A Machine For Pigs

Mau53r

Slavan
Učlanjen(a)
25.09.2007
Poena
320
Spin-off proslavljenog Amnesia: The Dark Descenta – Amnesia: A Machine For Pigs, upravo je dobio svoj prvi teaser trailer i vjerojatno potvrdio ono čemu smo se nadali – ova će Amnesia biti jednako strašna, ako ne i strašnija nego prethodna. Novi developer theChinese Room smjestio je ovu avanturu u nešto drugačiju, „industrijsku“ atmosferu, ali je zadržao trikove kojima nam je Frictional Games ledio krv u žilama.
Kao što u traileru nećete vidjeti, ali ćete bome čuti, ovoga puta proganjat će nas svinjolike kreature. Iz kratkog videa također se može pretpostaviti kako će igra imati nešto više otvorenih prostora, a čini se kako je i sama grafička prezentacija obogaćena nekolicinom novih efekata. Amnesia: A Machine For Pigs trebala bi izaći na PC platformi 31. listopada ove godine. (HCL.hr)

Jel u ovim amnezijama ima nekih kompleksnih logičkih problema ili se sve svodi na bežanje i otključavanje?

Cisto sumnjam da ce ti biti do resavanja kompleksnih logickih problema u atmosferi amnezije.

znaci, vrh :D!!

Cisto sumnjam da ce ti biti do resavanja kompleksnih logickih problema u atmosferi amnezije.

You can say that again!

...bas se radujem nastavku, inace koje modove bi preporucili? ja samo znam za white night da je dobar, koji su jos onako "kvalitetni" :D...

Kapiram ja suštinu, mislim da sam i probao neku stariju verziju te amnezije ali mi je bila malo dosadna, zato pitam jel su ubacili neke zagonetke da malo "promešaju". Probaću baš kad izađe.

Pa bilo je zagonetki i u originalnoj amneziji, samo nije da su bile baš nešto preteške.

Izgleda super.
Mada predpostavljam da ce mnogima posle igre proci apetit za bacon-om! ;)

Ili Fransis Bacon-om? :p

Dobro da se niste setili Roger Bacon-a :p

Ne znam, meni ovo ne deluje da ce biti na nivou prethodne ultra strasne amnezije, kada sam prsnuo u jednom trenutku i odvrnuo brajtnes do kraja i odlucio da igram igru uskljucivo od 11 pre podne do 4 popodne, pod jakom svetloscu dana (jes da je jadno, al hteo sam da vidim igru do kraja, a atmosfera u igri je nesto suvise za moje zivce). Mislim, ako cujem kako mi grokce svinja, ma sta drugo da se desava oko mene i ma kako da izgleda ta kreatura, automatski ce da olaksava atmosferu, a mozda cak i da je ucini malo komicnom u trenucima.

ne bas ako ta ista svinja bude to radila dok je kolju :p

a to sto si ti sam sebi urpopastio dozivljaj igrajuci preko dana , cisto da vidis kraj , je isto ruiniranje igre bez obzira koliko ona tebi bila strasna.

zna se kako i kad se igraju horori ;)

+1 :)
Nije ni blizu isti osecaj po danu i kada sam sedis u sobi po mraku, obavezno sa slusalicama

Zna se kako se igra, u neku brvnaru u šumama po najvećoj grmljavini i pljusku, samo ti i laptop :D

Онда ти лаптоп и не треба :D

Sve zavisi, ukoliko si pogresno skrenuo ne treba :p...

Obožavam ovakve igre. The Dark Descent je bio odličan kao i cijeli Penumbra serijal.

Baš gledam Amnesia: The Dark Descent (Best of Reactions) klip. Ne mogu da vjerujem da se ovoliko ljudi plaše dok igraju igru.
Još se da primjetiti da igraju sa prijateljima u društvu - valjda da bi se ugodnije osjećali.

ne bas ako ta ista svinja bude to radila dok je kolju :p

a to sto si ti sam sebi urpopastio dozivljaj igrajuci preko dana , cisto da vidis kraj , je isto ruiniranje igre bez obzira koliko ona tebi bila strasna.

zna se kako i kad se igraju horori ;)
Znam ja sve to, samo igra se surovo uvlaci pod kozu, do nivoa kada vise ne uzivam i ne iscekujem sa nestrpljenjem sta dolazi, nego sam napet kao stoka i preznojavam se i hocu sto pre da se zavrsi :) Mislim, probacu da je odigram opet, al fer, samo mislim da ce isto da se desi (ja prsnem, brajtnes, dan) :) Stvarno se ne secam niceg slicnog u svetu igara da je toliko strasno. Ja sam prvi koji ima solidnu toleranciju na svakojake horor scene i atmosfere. Recimo, svi Silent Hill-ovi, Undying i slicne igre su macji kasalj za ovo. Timovi koji zele da prave horor igre trebaju da uce od Amnezije. Nije sustina u strecanjima i slicnim jeftinim horor fazonima, vec da napravis ceo svet i okruzenje koje je samo po sebi jezivo, odvratno, depresivno, koje ti ne da da se opustis skoro uopste uz fantasticnu ambijentalnu muziku (bez muzickih tema u pozadini!), jer sve to opusta i cini horor manje hororom. Interesantno je sto sam ja prvi relativno skoro kukao sto nema strasnih igara, da sam omatorio i oguglao na sve, kad ono dodje Amnezija za koju nemam prag tolerancije :)

Igraj penumbru :D...:d :-devil-:...

nisam nikad zašao dublje u svet penumbre, je l' isto horor kao amnesia ili ne?

Ja sam digao ruke ok keca negde na sredini igre...ponestalo zivaca.Probace se i dvojka obavezno samo da izadje.

^ Epic! Nyan-Cat; nacin leka protiv Amnesije!

Poslednja izmena:
Amnesia: A Machine For Pigs Halloween Teaser

Super Teaser. Dopada mi se taj industrijalna tema!
Bacon hate in 3...2...1.. :)

Nazad
Vrh Dno