Šta je novo?

Amilo L7310 na 24 rate

zoran l

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2004
Poena
619
Ukratko,taj laptop na ekonomskom fakultetu u Pg davaju na 24 rate od po 36eu,s tim sto redovni studenti dobijaju od faksa 50eu tako da sveukupno izadje oko 815eu na dvije godine.Karakteristike su sledece:
CPU Intel Celeron M360(Dothan 1,4) 512mb second level cashe
512mb memorije
40gb IDE hard disk(ne pishe koliko obrtaja)
DVD+R8x DVD-R 8x
14,1 lcd wxga 1280x800
3xUSB 2,0
built in 56k,v90 fax modem
10/100 Mb/ps LAN
Integradet wireless LAN(WLAN) 802,11 B/G
lI-ON baterry cells,4 cells 14.6/200maH
Prvih 30 koji kupe dobijaju digitalni fotoaparat dzabe(neki canonov valjda)-mada mislim da je to vec preslo 30:)
A eto,da se spomene dobija se VISA electron kartica sa otvorenim ziro racunom i sestomjesecnom pretplatom.
Kakav je ovaj laptop,posebno ako ga neko ima(kapiram da nije zvijer,al i ne mora biti sto se mene tiche) i sta mislite o ponudi...
Da ne zaboravim,tu je i garancija od dvije godine...

Ima li iko da je makar na kratko koristio ovaj model...?

Na FSC sajtu nema nikakvih podataka o tom notebook-u (a na NET-u vrlo malo) tako da ćeš teško dobit bilo kakav info. Možda bi ti bilo bolje da razmisliš o Toshiba L20-182, za iste pare se dobija mnogo više (licenciran OS, kursevi u vrijednosti od 100€, brža grafika, brži procesor...)

mogu generalno da ti kazem da meni nije jasno cemu sluze ti widescreen ekrani od 14"?! besmislica...
ja ti preporucujem da probas kako ti izgleda rad na njemu kdo nekog ko ga je vec uzeo. ja licno sam poludeo posle 30 minuta...

PS jel si na smeru mozda kod Vese Vukotica:)

Broz je napisao(la):
mogu generalno da ti kazem da meni nije jasno cemu sluze ti widescreen ekrani od 14"?! besmislica...
ja ti preporucujem da probas kako ti izgleda rad na njemu kdo nekog ko ga je vec uzeo. ja licno sam poludeo posle 30 minuta...

PS jel si na smeru mozda kod Vese Vukotica:)
Ne nijesam,ja i ne studiram ekonomiju,al moja sestra da i vrlo vjerovatno ce biti na smjeru kod njega:)U medjuvremenu sam ja odustao od kupovine jer ce mislim biti povoljnije ponude boljih mashina,tako da...bice vremena.Hvala na odgovoriima u svakom slucaju.
P.S-znam i zasto si pitao za Veselina Vukotica:))

Vrh Dno