Šta je novo?

Amilo L2727 problem sa wirelesom

NightCrawler

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
995
Dakle model iz naslova u pitanju

Kada pritisnem fn+f1 wireless se upali i nadje mreze ali nikako da se poveze na njih

Signal je jak 4 crtice

U sys tray-u za wireless adapter stoji not connected. :S: kada kliknem desnim dugmetom na adapter bilo u sys tray-u ili u network connections nema uopste opcije enable. Ima samo repair ali to ne pomaze

Kako da "nateram" adapter da se poveze i da izadjem na net preko wireless-a?

Jel koristis windows xp jer ispada da ima neki bug vezan za enkripciju, npr meni ako je namjesteno na wep onda mi pise not connected, al je svejedno spojen i internet radi, a ako se namjesti na wpa onda pise connected i takoder radi.

Jeste XP (SP 3) ali ap nema nikakvu zastitu a ovaj plugin mi trazi da mi verifikuje windows da li je legalan ili nije (naravno da nije :) ) ima li negde drugde da se skine ovaj update pa da probam sa njima mada koliko sam shvatio ovaj update vazi samo ako mreza ima zastitu a mreza na koju ja pokusavam da se konektujem nema zastitu....

Poslednja izmena:
cekaj, nemas podesenu sifru za pristup wireless-u?

cekaj, nemas podesenu sifru za pristup wireless-u?

Nema nikakve sifre jer je public mreza (telenor internet u studentskom parku) ako mislis na sifru za wifi mrezu a meni je problem sto mi stalno za wireless network adapter stoji not connected iako on nadje wifi mreze ali nece da se poveze na njih

kazes da ima samo repair? kad kliknes desnim tasterom misa na wireless network connections, trebalo bi i da ima view available wireless networks, kliknes levim na to i onda na spisku mreza koje vidis, dvoklik na mrezu na koju zelis da se konektujes.
A ako nemas ovu opciju onda ti menadzment vrsi neki drugi program, tj. driver za tvoju wireless karticu, ali posto ja nemam amilo, tu stvarno ne mogu da ti pomognem.

Proradilo je!!!
Kako ne znam ali je proradilo :banana: resetovao sam wireless network adapter i isao na repair i posle toga je proradilo

Vrh Dno