Šta je novo?

AMILO-d p4 p1800 15.0 tft

Perpetual

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.12.2006
Poena
319
ZNACI TREBAJU MI DRAJVERI ZA OVAJ LAP-TOP..TREBAJU MI HITNO DRAJVERI ZA OVAJ LAP TOP!! POSEBNA PAZNJA NEKA SE OBRATI NA DRAJVER ZA GRAFIKU!!ZNACI CHIPSET NIJE OBAVEZAN AKO IMA NEKO ZAEBAN DRAJVER NEKA MI POSALJE NA [email protected]

HVALA UNAPRED !!!

Znas kad ces dobiti drajvere za taj laptop?Kad na vrbi rodi grozdje! :D Daj covece oznaku modela i tip a ne ovako jer takvim Amilo-a ima na STOTINE!!!!Na dnu laptopa imas neke nalepnice,na jednoj od njih imas SN:xxxxxxx pa imas Model:xxxxxxx pa imas Type:xxx-xxxx (otprilike tako) i po tome se traze drajveri i konfiguracije odredjenih modela!
Pozdrav ,)

a brate pod tim serijskim brojem sam ga i nasao na fujitsu-siemens-ovom sajtu...i izbacio je bas taj model!!!!!!

Pa gde ti je ta oznaka,napisao si samo Amilo-d,njih ima gomila,mora da ima pored te oznake i broj da bi smo znali tacno o kom se modelu radi.
:wave:

I to nam nista ne znaci!!Kako ne razumes,okrenes laptop naopacke i tamo ti lepo pisu podaci koje ti trazimo da nam napises,evo na primer kod onog T43 sto prodajem pise ovako: Type 1871-F1G i kad me neko preko SMS-a ili E-mail-a pita koje je konfiguracije ja mu kazem da izgugla tih nekoliko cifara i odmah dobije podatke za zvanicnog i pojedinih fan sajtova a tako ces i ti dobiti potrebne podatke i kad ti Google nadje link ka FS sajtu samo ostaje da skines drajvere!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Vrh Dno